Fiscaal advies + Aangiften

De fiscale wetgeving is complex en de veranderingen gaan zo snel dat u als ondernemer makkelijk het overzicht kwijtraakt. RSW neemt die zorg graag voor u uit handen.

Heldere taal

Thuis in de fiscale wereld staan onze belastingadviseurs naast u met de meest actuele informatie. In heldere taal leggen we uit wat de veranderende belastingregels zowel zakelijk als privé voor u betekenen. Daarbij zien we er op toe dat u niet teveel belasting afdraagt en denken we mee hoe we uw financiële positie kunnen versterken. Gevraagd en ongevraagd. We zijn er immers om u duidelijkheid te bieden. En vooruit te helpen.

Kennis van uw bedrijf

Doordat onze adviseurs dichtbij u staan en nauw samenwerken met andere specialisten, hebben we goed in beeld wat er in uw onderneming en in de markt speelt. Met de juiste informatie kunt u vroegtijdig inspelen op nieuwe fiscale ontwikkelingen.

Belastingaangiften

Vanzelfsprekend verzorgt RSW voor u ook de belastingaangiften van uw onderneming; de btw-aangifte, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenk- en erfbelasting en de loonbelasting en sociale verzekeringen. Daarnaast begeleiden we u zakelijk en privé bij alle mogelijke fiscale aangelegenheden. Bijvoorbeeld rond een bedrijfsovername of -opvolging, het beheer en de overdracht van uw vermogen, internationaal zakendoen of de werkkostenregeling.

Kortom: een breed pakket aan fiscale diensten waarmee we u als ondernemer en privépersoon dichter bij uw doelen brengen.

Fiscale dienstverlening

Lees hieronder meer over onze dienstverlening:

AFAS

RSW maakt gebruik van moderne software voor haar dienstverlening aan en voor klanten, waaronder de aangiftesoftware van AFAS. Onze meerwaarde ligt in de kwaliteit van het advies en de persoonlijke aandacht die wij aan onze klanten geven. De software van AFAS ondersteunt ons hierin.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.