Financiële Planning

Financiële planning gaat over het realiseren van dromen en doelen. Denk aan het eerder stoppen met werken, de overdracht van uw onderneming of het ondersteunen van uw kinderen bij de aankoop van een woonhuis. Financiële planning begint met het inzichtelijk maken van uw financiële positie. Samen met u brengt RSW uw huidige inkomenssituatie en uw vermogen in kaart. En kijkt vervolgens wat er nodig is om de gewenste doelen te realiseren. Hierbij houden we rekening met gebeurtenissen die uw financiële situatie kunnen beïnvloeden. Denk aan arbeidsongeschiktheid, overlijden en echtscheiding.

Als de (huidige en toekomstige) financiële positie helder is, kan gekeken worden welke stappen u kunt nemen om uw vermogen van de ene generatie zo fiscaal vriendelijk mogelijk over te dragen naar de volgende generatie. Ook op het gebied van Estate Planning helpt RSW u graag vooruit.

 

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.