Coronadossier

Het coronavirus raakt de hele Nederlandse samenleving en het Nederlandse bedrijfsleven. De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is dan ook groot voor het bedrijfsleven. De volksgezondheid staat voorop, maar tegelijkertijd realiseren wij ons ook dat al deze maatregelen u als ondernemer hard kunnen treffen.

Veel gestelde vragen van ondernemers over het coronavirus

Het coronavirus brengt onzekerheid met zich mee. RSW helpt u door de meest gestelde vragen te beantwoorden. We krijgen dagelijks veel ondernemersvragen binnen over de bedrijfsvoering, personeel en regelgeving. Om u ook in deze tijden optimaal van dienst te kunnen zijn op zowel financieel, fiscaal als juridisch vlak, hebben wij alle informatie die voor u als ondernemer van belang is, gebundeld in dit coronadossier.

Wij lichten nieuwe maatregelen, updates en nieuws rondom het coronavirus toe. Wij hebben onze nieuwsberichten speciaal voor u in vier categorieën verdeeld: NOW, TVL Uitstel belastingbetaling en overige coronamaatregelen. De informatie in het coronadossier wordt dagelijks vernieuwd.

Archief 2020

Bezoek hier het coronadossier archief, voor het nieuws van 2020.

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.