Estate Planning

ZOWEL PARTICULIEREN ALS ONDERNEMERS KUNNEN BIJ AAFJE TERECHT

Om u een zo volledig mogelijk scala aan diensten te kunnen bieden, kunt u bij RSW ook aankloppen voor het plannen van uw nalatenschap en het smeden van een financieel plan. Aafje van de Waterbeemd is de bevlogen adviseur die met u om de tafel gaat voor een sterk staaltje Estate Planning en Financiële Planning.

ESTATE PLANNING VOOR UW NALATENSCHAP

Bij overlijden is het van belang dat u uw nalatenschap juridisch en fiscaal goed heeft vastgelegd. Een emotionele aangelegenheid die we bij RSW dan ook met grote zorgvuldigheid benaderen. Onze specialisten stellen voor u een persoonlijk plan op om uw vermogen zo fiscaalvriendelijk mogelijk over te laten gaan naar de volgende generatie. Verder dient fiscaal alles goed te zijn geregeld rond het beheer en de overdracht van uw vermogen. Mogelijk zijn uw nabestaanden over uw nalatenschap erfbelasting verschuldigd. Door een goede planning ontstaan er wellicht mogelijkheden om te besparen op erfbelasting. Van groot belang is dat de te treffen regelingen goed op elkaar aansluiten.

Mogelijkheden die we graag samen met u bekijken. Uw persoonlijke en financiële wensen staan hierbij centraal.

Wij adviseren u graag over:

  • Huwelijksvoorwaarden
  • Testamenten
  • Vermogensoverdracht tijdens leven
  • (Tweede woning buitenland)
  • Afwikkeling van nalatenschap
  • Executele, beheer en bewind

In een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen en vragen in kaart en zetten we de vervolgstappen op een rij. Voor het opstellen van de benodigde notariële akten werken wij samen met een notaris.

Wilt u meer weten? Neem dan even contact op voor een vrijblijvende afspraak met ons Estate Planner Aafje van de Waterbeemd op 0492 – 550 775.

Meer estate planning

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.