Partners

Wij werken met verschillende partners samen om ervoor te zorgen dat we over de juiste kennis (blijven) beschikken, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

INPACT

INPACT is een internationale alliantie waarin onafhankelijke accountantskantoren samenwerken om voor hun klanten aan de uitdagingen van een wereldwijde markt te voldoen.

SRA

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland.

Exact certified partner

RSW is Exact Online Gecertificeerd op de gebieden accountancy, handel, productie en zakelijke dienstverlening. Bij diverse klanten hebben we Exact Online geïmplementeerd.

NBA

De NBA is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (RA en AA).

De Nederlandse orde van Belastingadviseurs

De NOB is de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs. De NOB werd opgericht in 1954 en heeft momenteel 5000 leden bij 400 verschillende kantoren.

NIRPA

Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll. Registratie vindt plaats in het RSa en RPP.

Fiscount

Sinds 1989 is Fiscount hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche in Nederland.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.