Op 3 december verhuist ons kantoor in Asten naar Someren, Witvrouwenbergweg 15A, 5711 CN Someren.

Partners

Wij werken met verschillende partners samen om ervoor te zorgen dat we over de juiste kennis (blijven) beschikken, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

INPACT

INPACT is een internationale alliantie waarin onafhankelijke accountantskantoren samenwerken om voor hun klanten aan de uitdagingen van een wereldwijde markt te voldoen.

SRA

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland.

Exact certified partner

RSW is Exact Online Gecertificeerd op de gebieden accountancy, handel, productie en zakelijke dienstverlening. Bij diverse klanten hebben we Exact Online geïmplementeerd.

NBA

De NBA is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (RA en AA).

RB

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de ruim 7.500 aangesloten leden.

de Nederlandse orde van Belastingadviseurs

De NOB is de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs. De NOB werd opgericht in 1954 en heeft momenteel 5000 leden bij 400 verschillende kantoren.

NIRPA

Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll. Registratie vindt plaats in het RSa en RPP.

SMA-Accountants NV

SMA-Accountants levert vakkundig maatwerk op het gebied van accountancy, belastingadvisering, EDP-auditing, detachering en management consultancy.

Fiscount

Sinds 1989 is Fiscount hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche in Nederland.

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact