Op 3 december verhuist ons kantoor in Asten naar Someren, Witvrouwenbergweg 15A, 5711 CN Someren.

Internationaal ondernemen

Ook als u zaken doet over de grens bent u bij RSW aan het juiste adres. Wij adviseren bedrijven en particulieren over internationaal ondernemen op het gebied van belastingen en accountancy. In het complexe speelveld van Nederlandse en buitenlandse, fiscale regels zoeken we naar pragmatische oplossingen om dubbele heffingen te voorkomen en de fiscale positie van uw onderneming te versterken. RSW adviseert ‘outbound’ en ‘inbound’ en is lid van INPACT.

Outbound

Wij adviseren Nederlandse ondernemers die actief zijn in het buitenland. Bijvoorbeeld bij het opzetten van buitenlandse maatschappijen, productievestigingen, overname, investeringen, samenwerking met buitenlandse partijen en de uitzending van personeel.

Inbound

Ook adviseren we buitenlandse partijen die actief zijn of worden in Nederland, bijvoorbeeld bij het oprichten van een vestiging. Of bij het structureren van een grote, internationale organisatie die ook in ons land actief is.

INPACT

RSW is lid van INPACT, een internationale alliantie van onafhankelijke accountantskantoren. Via INPACT hebben wij een groot internationaal netwerk waarin we kennis en ervaringen uitwisselen. Ook kunnen wij via dit netwerk klanten in contact brengen met betrouwbare partijen op alle continenten. Bekijk deze video over INPACT.

Contactpersonen

Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met onze afdeling internationaal ondernemen.

Whitepaper

Download hier een preview van onze whitepaper. Wilt u de volledige whitepaper ontvangen, laat dan uw naam en email adres achter. U ontvangt de whitepaper per mail.

Download whitepaper preview

 

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact