CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Horizontaal toezicht

Horizontaal Toezicht, zo heet de manier waarop de Belastingdienst tegenwoordig toezicht uitoefent op bedrijven en burgers. Toekomstgericht, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie. Bij Horizontaal Toezicht draait alles om een vroegtijdige afstemming en duidelijke afspraken vooraf. Hierdoor worden veel controles overbodig, hetgeen u zekerheid biedt en administratieve rompslomp bespaart. Als ondernemer geeft u openheid van zaken. De belastingdienst garandeert op haar beurt een snelle afhandeling van vragen, verzoeken en aangiftes.

Als een van de eerste accountantskantoren sloot RSW een convenant met de Belastingdienst voor Horizontaal Toezicht. U kunt zich als ondernemer hierbij aansluiten. Doordat u de afgesproken procedures volgt, weet de Belastingdienst dat de opgestelde aangiften juist zijn. Op die manier kunt u rekenen op een spoedige afhandeling en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Contactpersoon

Jean-Pierre van Duppen

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.