Horizontaal toezicht

Horizontaal Toezicht, zo heet de manier waarop de Belastingdienst tegenwoordig toezicht uitoefent op bedrijven en burgers. Toekomstgericht, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie. Bij Horizontaal Toezicht draait alles om een vroegtijdige afstemming en duidelijke afspraken vooraf. Hierdoor worden veel controles overbodig, hetgeen u zekerheid biedt en administratieve rompslomp bespaart. Als ondernemer geeft u openheid van zaken. De belastingdienst garandeert op haar beurt een snelle afhandeling van vragen, verzoeken en aangiftes.

Als een van de eerste accountantskantoren sloot RSW een convenant met de Belastingdienst voor Horizontaal Toezicht. U kunt zich als ondernemer hierbij aansluiten. Doordat u de afgesproken procedures volgt, weet de Belastingdienst dat de opgestelde aangiften juist zijn. Op die manier kunt u rekenen op een spoedige afhandeling en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Contactpersoon

Jean-Pierre van Duppen

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.