Constructief

Alles wat wij doen is bedoeld om jou beter, sterker en groter te maken!

Duidelijk

Er heerst een open, transparante en heldere communicatie. We zeggen waar het op staat en hebben een no-nonsense cultuur.

Flexibel

We maken tijd voor elkaar, kijken samen naar oplossingen en hebben een open-deur policy.

Collega's aan het woord

De kracht zit in onze mensen, dus wie kan er beter vertellen over het werken bij RSW. Onze collega’s vertellen je graag meer over hun werk en de ontwikkelingsmogelijkheden. Maak kennis met misschien wel jouw nieuwe collega’s.

RSW
Helmond Erik van den Kerkhof Belastingadviseur
RSW
Someren Marion Berghs Assistent accountant
RSW
Deurne Martijn Vlemmix Relatiebeheerder

#Funfacts

"Het contact, je ontwikkeling en de begeleiding: alles is hier persoonlijk"

49.2% man en 50.8% vrouw is
Gemiddeld aantal dienstjaren 9 jaar is
We met 70 professionals werken
We in 2024 40 jaar bestaan
Gemiddelde leeftijd 41 jaar is
90% woont in Brabant

Werken bij RSW

Bij RSW werkt een gevarieerd team van ambitieuze junioren en ervaren senioren. Wij geloven in deze mix omdat elke dag blijkt dat dit mensen inspireert en mensen over en weer van elkaar leren. Dit zorgt voor groei: vaktechnisch en persoonlijk. Dit past precies bij onze merkwaarden; bij RSW zijn we doorlopend gericht op groei en ontwikkeling en het bereiken van doelen.

Wat heeft RSW te bieden?

RSW is een kantoor met een duidelijke missie, visie en kernwaarden. Wij hebben een ruime praktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen. Hiermee bieden we onze medewerkers veel mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

Verder biedt RSW:

  • plezierige werkomgeving in onze mooie kantoren in Helmond, Someren en Deurne
  • Goede balans tussen werk en privé
  • goede honorering met uitstekende moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder uiteraard een goede studieregeling
  • ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden
  • zelfstandige plek in een enthousiast team

RSW is wat je noemt een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat! Wij zijn een hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans, flexibiliteit in werktijden en locatie. We geven graag gehoor aan je ambities en ondersteunen dit middels een opleidings- en/of coachingstraject.

Bekijk onze openstaande vacatures. Uiteraard ben je ook van harte welkom om een open sollicitatie in te sturen of te informeren naar onze stage-mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.