Estate planning

Bij overlijden is het belangrijk dat fiscaal alles goed geregeld is rond het beheer en de overdracht van uw vermogen. Een emotionele aangelegenheid die we bij RSW dan ook met grote zorgvuldigheid benaderen. Onze specialisten stellen voor u een persoonlijk plan op om uw vermogen zo fiscaalvriendelijk mogelijk over te laten gaan naar de volgende generatie. Mogelijk zijn uw nabestaanden over uw nalatenschap successierecht verschuldigd. Door een goede planning ontstaan er wellicht mogelijkheden om successierechten te besparen.

Mogelijkheden die we graag samen met u bekijken. Uw persoonlijke en financiële wensen staan hierbij centraal.

Wij adviseren u graag over:

  • Huwelijksvoorwaarden
  • Testamenten
  • Vermogensoverdracht tijdens leven
  • Tweede woning buitenland
  • Afwikkeling van nalatenschap
  • Executele, beheer en bewind

In een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen en vragen in kaart en zetten we de vervolgstappen op een rij. Voor het opstellen van de benodigde notariële akten werken wij samen met een notaris.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.