Op 3 december is ons team uit Asten verhuisd naar Someren, Witvrouwenbergweg 15A, 5711 CN Someren.

SRA-gecertificeerde accountant

RSW Accountants + Adviseurs is aangesloten bij SRA, een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. RSW is hierdoor een gecertificeerd SRA-kantoor. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van RSW en andere accountantskantoren in Nederland. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen wij ondernemers optimaal helpen en adviseren.

RSW samen sterk met SRA

RSW kiest bewust voor samenwerking met netwerkorganisatie SRA vanwege de gecertificeerde kwaliteit, kennis en deskundigheid. Samen met SRA hebben wij een brede dienstverlening en beschikken we over unieke data en kennis van tal van branches. Die samenwerking maakt dat wij als SRA-kantoor de kennis, ervaring en kunde in huis hebben en delen om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te adviseren.

Feiten en Cijfers in 1 oogopslag

SRA is de grootste vereniging van accountantskantoren in Nederland. Maar hoeveel leden zijn er, en wat is hun omvang? En welk marktaandeel nemen deze SRA-kantoren in? We hebben alle kerngegevens overzichtelijk voor u op een rij gezet.
Of check de website hier!

SRA-Feiten-en-cijfers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenwerkingen

SRA kent diverse samenwerkingsverbanden, waaronder die met de AFM, de Belastingdienst en met MKB-Nederland. Als SRA-kantoor maken wij hier graag gebruik van.

AFM
Eén van de direct werkgebieden van SRA is de samenwerking met de AFM. Vanaf het moment dat het doorlopend toezicht in werking treedt, geldt het Convenant tussen de twee partijen.

Belastingdienst
SRA heeft voor haar leden een convenant met de Belastingdienst afgesloten in het kader van het Horizontaal toezicht. Het SRA-Convenant Horizontaal toezicht biedt veel voordelen voor de mkb-ondernemer.

MKB-Nederland
Om meer draagvlak en stemkracht te creëren als het gaat om de mkb-praktijk, is SRA lid van MKB Nederland. Daar waar mogelijk kunnen we elkaar versterken en gebruikmaken van elkaars relaties. En daar waar noodzakelijk laten we ons eigen SRA-geluid horen.

NEVOA
SRA werkt nauw samen met NEVOA Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch adviseurs. Gezamenlijk worden er bijvoorbeeld juridische kringen georganiseerd en is er een scala aan juridische opleidingen.

NBA
SRA werkt nauw samen met de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Samen helpen wij de accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

Persoonlijk contact

Of het nu gaat om branchespecialisatie, fiscaliteiten, financiering, verbetertrajecten of andere vraagstukken, RSW heeft die expertise in huis. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij willen u als persoon en als ondernemer beter leren kennen. Dat geldt natuurlijk ook voor uw bedrijf. Op deze manier kunnen wij het beste met u meedenken en met u samenwerken. Zoals iemand ooit zei: alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen.

Heeft u interesse in een vrijblijvende kennismaking?
Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel via (0492) 55 07 75.

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact