Financiële planning

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij Aafje terecht

Om u een zo volledig mogelijk scala aan diensten te kunnen bieden, kunt u bij RSW ook aankloppen voor het plannen van uw nalatenschap en het smeden van een financieel plan. Aafje van de Waterbeemd is de bevlogen adviseur die met u om de tafel gaat voor een sterk staaltje Estate Planning en Financiële Planning.

Grip op uw financiële toekomst door financiële planning

Financiële planning gaat over het realiseren van dromen en doelen. Denk aan het eerder stoppen met werken, de overdracht van uw onderneming of het ondersteunen van uw kinderen bij de aankoop van een woonhuis. Financiële planning begint met het inzichtelijk maken van uw financiële positie. Samen met u brengen onze specialisten uw huidige inkomenssituatie en uw vermogen in kaart. En kijkt vervolgens wat er nodig is om de gewenste doelen te realiseren. Hierbij houden we rekening met gebeurtenissen die uw financiële situatie kunnen beïnvloeden. Denk aan arbeidsongeschiktheid, overlijden en echtscheiding.

Als de (huidige en toekomstige) financiële positie helder is, kan gekeken worden welke stappen u kunt nemen om uw vermogen van de ene generatie zo fiscaal vriendelijk mogelijk over te dragen naar de volgende generatie.

Wilt u meer weten? Neem dan even contact op voor een vrijblijvende afspraak met ons Financieel Planner Aafje van de Waterbeemd op 0492 – 550 775.

Meer financiële planning

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.