Jaap van Lieshout en René Langewouters treden toe als partner bij RSW Accountants + Adviseurs

18 januari 2024

RSW Accountants + Adviseurs is blij om twee nieuwe partners te verwelkomen: Jaap van Lieshout en René Langewouters. Met de benoeming van deze twee partners zet RSW Accountants + Adviseurs een belangrijke stap voorwaarts in de groei en versterking van de organisatie.

Fiscaal specialist en iets terugdoen voor omgeving

Jaap heeft ruime ervaring op het fiscale vakgebied. Gestudeerd aan de Fontys Hogescholen, waarna hij zijn meestertitel behaalde aan Tilburg University en zich aansloot bij de NOB. Hij heeft zo’n 16 jaar ervaring als fiscalist, onder andere opgedaan bij één van de grotere kantoren. Daarnaast is Jaap vader van drie jonge jongens en een betrokken inwoner. Met de stap naar RSW Accountants + Adviseurs en nu ook als partner komen veel punten voor hem samen omdat hij graag mensen vooruit wil helpen; (lokale) ondernemers, collega’s, klanten, de organisatie, maar ook het verenigingsleven in zijn woonplaats. Eruit halen wat er in zit en werken naar steeds een uitdagendere stip op de horizon. Dat is zijn motto, maar ook hoe hij zijn klanten wil helpen, de organisatie en ook in de begeleiding van collega’s.

MKB-specialist en streven naar het maximaal haalbare

René heeft uitgebreide ervaring opgedaan binnen de accountancy; variërend van controlewerkzaamheden op de auditpraktijk tot het verstrekken van advies aan het MKB, waarvan de afgelopen 5 jaar bij RSW Accountants + Adviseurs. Naast een betrokken accountant is René vader van 2 kinderen en draagt hij lokaal zijn steentje bij. Gedreven door het streven naar het maximaal haalbare, heeft René niet alleen het partnerschap bereikt na het behalen van accountantstitel AA, maar zoekt hij ook continue naar het maximaal haalbare in het aanpakken van uitdagingen en het benutten van kansen voor ondernemers. Daarnaast haalt René veel energie uit het coachen en begeleiden van collega’s. Hoewel de huidige rol van accountant wordt beïnvloed door technologische ontwikkelingen, krapte op de arbeidsmarkt en toenemende regeldruk, ziet René hier ook mogelijkheden en kansen. Hij gelooft in de ambities van RSW Accountants + Adviseurs en kijkt er naar uit om de organisatie verder te helpen groeien.

Continuïteit RSW Accountants + Adviseurs

Als RSW Accountants + Adviseurs zijn we erg blij dat er jonge mensen commitment geven om zich langere tijd aan RSW te binden en op die manier laten zien wat er mogelijk is qua doorstroming. Met deze stap kunnen we de continuïteit van de organisatie waarborgen en ons verder focussen op de ontwikkeling en groei van de organisatie. Daarnaast brengen nieuwe gezichten ook nieuwe inzichten mee. Jaap en René hebben zich op het gebied van ervaring, taken en hun werkomgeving bewezen voor de organisatie en we zijn blij dat zij bereid zijn om gezamenlijk de schouders eronder te zetten om het kantoor toekomstbestendig te maken. Met het toetreden tot partner krijgen Jaap en René nieuwe verantwoordelijkheden, maar blijven hun klanten bedienen zoals voorheen.

We feliciteren Jaap en René met hun benoeming tot partner en wensen hen veel succes in hun nieuwe rol. Benieuwd naar meer informatie over de functies en/of taken van Jaap en/of René? Neem gerust contact op; ze helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.