RSW Accountants + Adviseurs viert met trots haar 40-jarig jubileum!

01 februari 2024

40 jaar geleden bundelden de oprichters van RSW hun krachten. Vanochtend trapten we het jubileumjaar af met onze collega’s. Later dit jaar wordt het samen gevierd.

Het 40-jarige jubileum is een mooie mijlpaal, waar we als organisatie ontzettend trots op zijn. Sinds 1984 is RSW Accountants + Adviseurs toegewijd aan (mkb)ondernemers uit de regio en hun financiële situatie. We zijn dankbaar dat deze ondernemers ons de afgelopen jaren het vertrouwen hebben gegeven en wij ze vooruit (hebben) mogen helpen.

Bij het terugblikken op de afgelopen vier decennia realiseren we ons de vele ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt op het gebied van huisvesting, personeel, automatisering en dienstverlening. Jubilea bieden echter niet alleen de gelegenheid om te reflecteren, maar ook om vooruit te kijken. We blijven gedreven om onze klanten te ondersteunen bij zowel hun financiële als niet-financiële vraagstukken.

Onze dank aan alle collega’s en klanten die dit jubileum mogelijk hebben gemaakt. Samen kijken we uit naar de toekomst, vol nieuwe uitdagingen en kansen. Op naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking!

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.