Fijne Feestdagen

22 december 2023

Op de drempel voor het nieuwe jaar willen wij jou hartelijk danken voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en voor het waardevolle contact dat we hebben. We hopen de samenwerking in het komende jaar te kunnen voortzetten en uitbouwen.

Bij RSW Accountants + Adviseurs blijven we continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in alle branches, zodat we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Heb je al eens stilgestaan bij wat deze ontwikkelingen voor jouw onderneming kunnen betekenen? Onze adviseurs staan klaar om samen met jou na te denken over groei, innovatie en ondernemerschap.

Mocht je rondom de feestdagen behoefte hebben aan onze ondersteuning, weet dan dat we gewoon bereikbaar zijn, maar met een kleinere bezetting. Uiteraard genieten ook wij van een welverdiende pauze tijdens de Feestdagen.

Nogmaals dank voor een succesvol jaar en we kijken ernaar uit om samen nieuwe mijlpalen te bereiken in het komende jaar. Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar gewenst!

Met vriendelijke groet,

Medewerkers van RSW Accountants + Adviseurs

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.