Wat heb ik nodig om een bedrijf te starten?

Wanneer u een bedrijf wilt starten, dient u met verschillende zaken rekening te houden. Wij kunnen u helpen om in kaart te brengen wat er allemaal bij de oprichting van uw bedrijf komt kijken.

U kunt hierbij denken aan de keuze voor een bedrijfsnaam en de rechtsvorm, de strategie, de financiering; is er startkapitaal vereist? En de fiscale en wettelijke regelgeving. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat u algemene voorwaarden hebt en dat u de juiste verzekeringen afsluit. Verder bent u verplicht om uw bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. RSW biedt startersbegeleiding aan en kan u helpen bij alle vraagstukken omtrent het starten van een nieuwe onderneming.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.