RSW Special Lonen

15 februari 2024

Zoals u van ons gewend bent, hebben we ook dit jaar weer een nieuwe Special Lonen opgesteld en delen we deze graag met u.

De Special Lonen is een handig naslagwerk voor u als werkgever, HR-medewerker of -adviseur, die u kan helpen in uw (dagelijkse) werk. In deze special vindt u de meest actuele cijfers en relevante wet- en regelgeving. Denk hierbij aan loonbelasting, gebruikelijk loon, auto van de zaak, de WKR, subsidies voor de werkgever, arbeidsrechtelijke zaken en pensioenen. Aan het einde van het document (hoofdstuk 10) vindt u daarnaast een aantal tabellen met cijfers en tarieven voor 2024.

U kunt de Special Lonen 2024 hier downloaden (update januari 2024).

We willen u graag attenderen op de wijziging te lezen in hoofdstuk 7 “Varia arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht’. In het eerste gedeelte over het wettelijk minimumloon kunt u lezen over de actuele wijzigingen die per 1 januari 2024 van toepassing zijn en waar dit praktisch voor u van toepassing kan zijn.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van de special, kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. We helpen u graag vooruit!

Team Salarisadministratie + Advies
RSW Accountants + Adviseurs

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.