RSW deelt kennis: Leg een goede basis voor bedrijfsopvolging

05 juni 2023

Op woensdag 5 juli en donderdag 6 juli vindt er weer een RSW deelt kennis evenement plaats. In deze interessante kennissessie vertellen we je graag meer over bedrijfsopvolging.

Als ondernemer speelt de vraag wat de mogelijkheden zijn voor opvolging voor wanneer jij van je pensioen wilt gaan genieten. Misschien komt het pad vrij voor één van je kinderen of moet er een externe zoektocht gestart worden? Voor aanstaande ondernemers of bedrijfsopvolgers kan het ook interessant zijn om te kijken wat er bij een overdracht allemaal geregeld dient te zijn.

Het besluit voor bedrijfsopvolging maak je meestal niet plotseling en in alle situaties is het van belang om op tijd alles in werking te stellen. Hierdoor is er voldoende tijd om alles zorgvuldig te plannen en (gedeeltelijk) over te dragen. Misschien ben je er nu nog niet mee bezig, maar het leggen van een goede basis biedt een aantal voordelen zoals:

  • Denk aan de continuïteit van het bedrijf;
  • Het vinden van de juiste opvolger;
  • Voor de financiële waarde van het bedrijf;
  • Het voorkomen van conflicten;
  • Of voor jouw eigen gemoedsrust.

Daarnaast heeft het kabinet in de voorjaarsnota aangekondigd om wijzigingen in de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR) door te gaan voeren. We bespreken wat reëel is, voordat op Prinsjesdag de definitieve regeling bekend wordt.

Tijdens de sessie kun je waardevolle inzichten verwachten over onderwerpen zoals de waardebepaling, juridische en financiële aspecten (voor nu en later) en strategische planning. De bijeenkomst wordt gegeven op twee verschillende momenten, via het aanmeldformulier kun je aangeven in welke sessie je geïnteresseerd bent.

Woensdag 5 juli: 15.00-18.00 uur
Donderdag 6 juli: 19.00-22.00 uur
Adres: RSW Accountants + Adviseurs, Stapelovenweg 2 in Helmond

Wanneer je wil deelnemen aan de informatiebijeenkomst, dan kun je jezelf aanmelden via deze link. Na aanmelding ontvang je op de website direct een bevestiging. Een week voorafgaand ontvang je de definitieve bevestigingsmail inclusief het programma.

LET OP!
Beide bijeenkomsten zijn reeds volgeboekt. Indien je je inschrijft, schrijf je je in voor de wachtlijst.

Aanmelden voor deze sessie van RSW deelt kennis is helaas niet meer mogelijk.

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.