Heidi en Annie zijn 25 jaar in dienst bij RSW Accountants + Adviseurs

29 september 2022

Opnieuw een jubileum. Dit is niet vreemd bij RSW Accountants + Adviseurs. Vele financiële professionals blijven jarenlang aan ons bedrijf verbonden. Zo hebben Heidi en Annie ook een prachtige mijlpaal bereikt. Alweer 25 jaar zijn ze waardevolle administratief medewerksters namens RSW en zeer geliefd bij onze klanten.

Op 27 augustus 1997 heeft Heidi de stap gemaakt om voor Vullings en partners te gaan werken als administratief medewerkster. Een kleine maand later, op 22 september 1997, is Annie begonnen in dezelfde functie. Inmiddels ondersteunen, verwerken en voeren ze alweer 25 jaar de administratieve werkzaamheden uit. Twaalf jaar bij Vullings en Partners en 13 jaar bij RSW Accountants + Adviseurs. Ondanks de wisseling van de wacht konden we dit grote jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze werken allebei nog met veel plezier op ons kantoor in Helmond.

Ze zijn beide uitgegroeid tot zeer ervaren medewerkers, die enorm begaan zijn met onze klanten.

Ze zijn beide uitgegroeid tot zeer ervaren medewerkers, die enorm begaan zijn met onze klanten. Wij zijn dan ook enorm trots op zo’n betrokken collega’s en feliciteren ze van harte met dit prachtige jubileum! 🎉

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.