Even voorstellen onze vestiging Deurne

01 oktober 2021

RSW blijft bouwen aan de toekomst. Hierdoor weten we het ene na het andere talent aan ons te binden. Zo verwelkomde Joosten-Manders met ingang van 1 september 2021 niet een maar twee nieuwe vestigingsleiders en verliet voormalig vestigingsleider Dorian Joosten-Manders de organisatie. Met trots stellen wij de nieuwe vestigingsleiders van onze Deurnese vestiging aan je voor: Frank Kuijpers en Martijn Vlemmix.

Even voorstellen: Frank Kuijpers

Deurnenaar Frank Kuijpers is sinds 1 mei 2021 werkzaam bij Joosten-Manders en daarmee de nieuwste aanwinst van het kantoor. Pakweg vier maanden later staat hij samen met collega Martijn Vlemmix al aan het roer van het bedrijf. Frank: “Joosten-Manders is een jong, vernieuwend en fris kantoor, met de expertise en deskundigheid van RSW binnen handbereik. Sinds 2016 ben ik werkzaam als Assistent Accountant. Begin dit jaar heb ik het theoretische gedeelte van de AA-opleiding afgerond en inmiddels ben ik gestart met het praktijkgedeelte. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s een nóg groter succes van ons kantoor te maken!”

Even voorstellen: Martijn Vlemmix

Martijn Vlemmix is een bekend gezicht in Deurne en werkt sinds 22 augustus 2016 als Assistent Accountant bij Joosten-Manders. Martijn: “Na vijf jaar ken ik alle klanten van ons kantoor. Net zoals Frank heb ik onlangs het theoriegedeelte van de AA-opleiding afgerond aan de Avans+ in Breda en ben ik gestart met het praktijkgedeelte. Ik ben ervan overtuigd dat ik als vestigingsleider een waardevolle bijdrage kan leveren aan de toekomst van Joosten-Manders.”

Succesvolle invulling

Frank Kuijpers en Martijn Vlemmix vervullen hun vestigingsleidersrol onder de vleugels van RSW collega’s Frans Razenberg accountant/vennoot en fiscalist Frank van de Ven. Zowel Frank als Martijn pakken ook in Helmond werkzaamheden op in het kader van hun leer- en integratietraject. Frans Razenberg geeft aan: “We hebben er vertrouwen in dat Martijn en Frank een succesvolle invulling zullen geven aan de functie van kantoorvestigingsleider en zien dit als een mooie ontwikkeling voor onze organisatie en voor henzelf.”

Vertrek Dorian Joosten-Manders

Martijn en Frank nemen het stokje over van Dorian Joosten-Manders die per 1 september 2021 na lang overwegen de organisatie heeft verlaten. Dorian: “Ik had het enorm naar mijn zin, maar helaas vormde de combinatie van mijn functie als vestigingsleider en mijn gezin een te zware belasting. Daarom heb ik besloten mijn ambities op een andere manier na te jagen. Vanuit RSW heb ik de kans gekregen om bij een klant in Bakel, ervaring op te doen als controller. Dit is mij zo goed bevallen dat ik per 1 september voor twee dagen in de week in dienst ben getreden bij dit bedrijf. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de prettige samenwerking!.”

Even voorstellen: Lizan Kuunders

Wie dacht dat met het vertrek van Dorian de vrouwelijke touch bij Joosten-Manders verloren is gegaan, heeft het mis. Op 1 januari 2021 is namelijk Lizan Kuunders gestart als Assistent Accountant. Lizan: “Vorig jaar heb ik de studie HBO Accountancy afgerond en hierna ben ik werkzaam geweest als Assistent Accountant bij een ander accountantskantoor in Deurne. Sinds begin dit jaar werk ik van maandag t/m donderdag als relatiebeheerder bij Joosten-Manders.”

Even voorstellen: Luuk van de Weerd

Naast Frank, Martijn en Lizan maakt ook Luuk van de Weerd deel uit van het Deurnese team. Luuk: Ik ben op 1 september 2017 gestart als administratief medewerker bij Joosten-Manders. Op dit moment ben ik druk bezig met de opleiding Accountancy Associate degree aan de Fontys in Eindhoven. Ik verwacht in februari 2022 klaar te zijn met deze opleiding, om zo nog meer van waarde te zijn voor ons kantoor.”

Kennismaken?

Een frisse nieuwe start met twee gedreven vestigingsleiders en een jong team waar de passie en ambitie vanaf spat; de toekomst lacht kantoor Joosten-Manders toe! Heb je een vraag of wil je graag eens persoonlijk kennismaken met ons team? Schroom dan niet om contact op te nemen via info@joostenenmanders.nl of bel 0493 314 885.

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.