CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Salarisadviseur

Functie

Salarisadviseur

Locatie

Helmond

Aantal uur

32-40 uur

Hallo salarisadviseur, fijn dat je ons hebt gevonden.
Wij zijn RSW Accountants + Adviseurs en zoeken een salarisadviseur met de ambitie om door te groeien naar manager van de salarisafdeling.

Wat ga je doen

Als Salarisadviseur maak je deel uit van een hecht en professioneel team van 5 personen. Je verzorgt de salarisverwerking en administratie voor onze klanten binnen het MKB. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aangiftes loonbelasting en pensioenen. Belangrijk vinden wij dat je van toegevoegde waarde bent voor jouw klanten. Jij bent het aanspreekpunt en de adviseur voor de klanten. Je bent verantwoordelijk voor een optimale klantbeleving.

Je hebt ambitie en daarom lees je deze vacature! Het is de bedoeling dat jij doorgroeit naar de functie van Manager salarisadministratie. Wij dragen zorg voor een management development traject dat bestaat uit coaching, begeleiding, training en ook opleiding. Klaar voor deze uitdaging?

Wie zijn wij

RSW Accountants + Adviseurs is met 65 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Asten, Deurne (Joosten-Manders) en Someren (Accorde), een begrip in Brabant en omgeving geworden. RSW is wat je noemt een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat! Wie vaktechnisch wil groeien moet ruimte krijgen. De wereld van Accountants is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. En dat vraagt wat van ons als specialisten. Continue studie en continu scherp zijn op mogelijkheden en kansen. Om dat goed te kunnen doen heb je ruimte nodig, ruimte om te ontwikkelen. Zelf, én in je vakgebied. Een goede balans tussen werk, studie en vrije tijd is daarvoor een voorwaarde. Daarom is er veel aandacht voor persoonlijke opleidingsplannen.

Wie zoeken wij

 • Meerdere jaren ervaring binnen de loonadministratie;
 • Een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en Vakopleiding Payroll Services (VPS), HBO werk en denkniveau;
 • Ervaring met NMBRS is een pré;
 • Zelfstandig en proactief, je weet je weg te vinden in alle CAO’s en regelgevingen;
 • Bij voorkeur werkervaring bij een accountantsbureau;
 • Klantgericht, je weet complexe zaken te vertalen naar begrijpelijke taal voor je klanten!

Wat bieden wij

Een dienstverband bij een professioneel en zeer persoonlijk accountantskantoor met haar wortels in het Brabantse land.

 • Een gedegen inwerktraject door de manager van de afdeling;
 • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en door te voeren;
 • Management development traject naar de functie van manager salarisadministratie;
 • Verjaardagen en successen worden gevierd;
 • Werken in een persoonlijk en hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans.

Klaar voor deze uitdaging?

Wij kijken er naar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen op het e-mailadres lennie.welten@rsw.nl of via onze website www.rsw.nl/vacatures.

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze HR adviseur Lennie Welten, te bereiken op nummer: 0492-550775.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.