Belastingadviseur

Functie

Belastingadviseur

Locatie

Helmond

Aantal uur

32-40 uur

Gezocht: fiscale vraagbaak. Ben jij klaar voor een volgende stap, bijt je je graag vast in fiscale vraagstukken enerzijds en daarnaast krijg je energie van het begeleiden van onze junior belastingadviseurs? Vind je het daarnaast leuk om lokale ondernemers vooruit te helpen? Dan ligt er voor jou een droombaan voor het oprapen bij RSW.

WAT GA JE DOEN

Als Belastingadviseur begeleid je enerzijds de Junior Belastingadviseurs met het voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast ondersteun je samen met jouw fiscale collega’s klanten met fiscale vraagstukken. Je bereidt fiscale adviestrajecten voor en bent de fiscale vraagbaak voor de Accountancy collega’s. Je komt te werken bij ons fiscale team in Helmond en krijgt een gedegen inwerktraject door ervaren collega’s. In dit inwerktraject laten we een scala aan werkzaamheden aan bod komen en leggen we een basis voor je toekomstig functioneren.

Om je kennis up-to-date te houden en ervaringen te delen heb je periodiek fiscaal overleg met je directe collega’s, waarin actuele thema’s worden besproken. Tevens hechten wij veel waarde aan het volgen van opleidingen en cursussen en wordt dit door onze organisatie ondersteund. We bieden je graag de handvaten en de mogelijkheden aan om door te kunnen groeien naar de rol van Senior Belastingadviseur.

WIE ZIJN WIJ

RSW Accountants + Adviseurs is met 70 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Someren en Deurne, al 40 jaar een persoonlijk advieskantoor voor het MKB in Brabant en dat dicht bij haar klanten staat! RSW heeft een ruime praktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen onderling. Een hecht team met aandacht voor werk-privé balans en flexibiliteit. We geven graag gehoor aan je ambities en ondersteunen dit middels een opleidings- en/of coachingstraject. We zeggen niet voor niks: ‘Groot genoeg voor jouw ambities, klein genoeg om persoonlijk te blijven!’.

WIE ZOEKEN WIJ

Een leergierig persoon die zich vast wil bijten in fiscale vraagstukken met hart voor de aangiftepraktijk en daarnaast:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht;
  • Aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Analytische vaardigheden;
  • Je bent in staat om binnen het team zelfstandig te werken, maar ook om samen te werken aan meer complexere vraagstukken;
  • Je neemt initiatief en loopt bij collega’s binnen voor informatie-uitwisseling. Je bent zichtbaar binnen de organisatie;
  • Je werkt nauwkeurig en bent gericht op het leveren van kwaliteit;
  • Adequate mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Woonachtig in de omgeving van Helmond.

WAT BIEDEN WIJ

Een dienstverband bij een professioneel en zeer persoonlijk accountantskantoor met haar wortels al 40 jaar in het Brabantse land.

  • Een gedegen inwerktraject door ervaren collega’s;
  • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en door te voeren;
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan, met budget voor opleiding en training;
  • Een gezellig en hecht team, waar successen worden gevierd en met elkaar worden gedeeld;
  • Werken in een persoonlijk kantoor met aandacht voor werk-privé balans en korte lijnen.

DE KOFFIE STAAT KLAAR! (OF THEE)

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over deze superleuke functie, over RSW, onze collega’s of onze klanten? Neem dan contact op met Lennie Welten voor een eerste (offline of online) kennismakingsgesprek: lennie.welten@RSW.nl of 0492-550775. Dan kunnen we zien of de klik er is!

Solliciteer nu

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.