CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Update voor onze dienstverlening: RSW volgt de aanwijzingen van het RIVM op

23 maart 2020

Wij willen de fysieke afspraken tot het minimale te beperken. En hierbij zullen wij ook de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Het grootste gedeelte van onze medewerkers werken vanuit thuis of gaan meer vanuit thuis werken. Dit betekent dus een beperkte bezetting op de kantoren. Hierdoor proberen wij de fysieke contacten tot een minimum te beperken

Wij blijven voor u zoveel mogelijk bereikbaar om u te kunnen ontzorgen. We zijn altijd bereikbaar, maar in deze periode meer digitaal en telefonisch.

De komende maand wordt weer een drukke maand voor de BTW-aangiften, waarbij naast de normale maandaangiften ook de kwartaalaangiften van u zullen worden verzorgd. Onze bezetting is prima in staat deze tijdig af te werken. In tegenstelling tot onze normale procedures proberen wij de administraties zoveel mogelijk bij ons op de kantoren te verwerken. We hebben ruimte en kunnen een fysieke afstand creëren. In een enkel geval zal uw administratie door de betreffende medewerker thuis worden verwerkt. Hiervoor hebben wij voor onze medewerkers strikte richtlijnen opgesteld om thuis te kunnen werken. Mocht u dit om welke reden dan ook niet prettig vinden, wilt u dit dan aangeven, dan houden we er rekening mee.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.