Team Asten is verhuisd naar Witvrouwenbergweg 15A, 5711 CN Someren.

RSW verwelkomt Chantal Goossens-Aarts als nieuwe vennoot

14 januari 2021

Hoera, het is zover! Begin 2019 trad Chantal Goossens-Aarts toe als partner bij RSW met als doel om binnen twee jaar vennoot te worden. Leg de champagne maar koud, want het moment is daar. Op 8 januari 2021 is Chantal officieel benoemd tot vennoot bij RSW. Chantal en haar medevennoten Frans Razenberg en Antoine van Bragt proosten met elkaar, uiteraard op 1,5 meter afstand.

Chantal, hoe heb je de afgelopen twee jaar als partner bij RSW ervaren?
”De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen! Ik heb het als ontzettend leuk ervaren om nóg meer kennis op te doen en ben helemaal klaar voor mijn rol als vennoot.”

Hoe voelt het om nu officieel medevennoot te zijn?
“Het voelt erg goed en ik ben er stiekem ook wel een beetje trots op. Dit is waar ik altijd naar toe gewerkt heb. Het ondernemers-avontuur kan nu echt beginnen!”

Je gaf twee jaar geleden aan dat je je privéleven goed kon combineren met je carrière. Hoe gaat dit nu?
“Dit gaat nog steeds goed. Ik kan mijn werktijden flexibel indelen. In de ochtend breng ik eerst de kinderen naar school en naar de peuterspeelzaal. Daarna ga ik naar kantoor, of ben ik (met name nu in coronatijd) thuis aan het werk. Ik treed aan als vennoot voor vier dagen in de week, dus mijn vrije dag op vrijdag behoud ik. Hierdoor kan ik het moederschap en mijn ambities goed combineren.”

Wat gaan klanten merken van jouw rol als vennoot?
“Voor klanten verandert er niets. Ik verricht nog steeds de werkzaamheden op de diverse opdrachten zoals zij van mij gewend zijn.”

Heb je nog ambities voor de toekomst?

“Vooralsnog ga ik me eerst deze nieuwe functie eigen maken! Ik ben trots dat ik mede-eigenaar ben van dit mooie accountantskantoor. RSW is een bedrijf waar een goede sfeer heerst, waardoor medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Hierdoor zijn we met z’n allen in staat kwalitatief goede en flexibele dienstverlening te bieden aan onze klanten.

Frans en Antoine, eerder gaven jullie aan dat Chantal een aanwinst is voor het bedrijf, waar zit hem dit in?
Antoine: “Chantal is een gedreven, vaktechnisch kundige accountant die toegankelijk en behulpzaam is. Ze staat voor kwaliteit en neemt haar collega’s continu mee in het verbeteren van de kwaliteit in ons werk. Chantal maakt ons team nog completer.” Frans voegt daaraan toe: “De toegevoegde waarde van Chantal komt vooral tot uiting in de vertaalslag die zij feilloos weet te maken van theoretische kennis naar praktische tools voor de organisatie. Chantal is open-minded en denkt oplossingsgericht. Ze heeft altijd een goed humeur en gaat zonder vooroordelen elke uitdaging aan.

Is Chantal de afgelopen twee jaar gegroeid in haar rol?
Frans: “De combinatie van het feit dat ze moeder is van twee jonge kinderen, en haar ambitie om vennoot te worden, geeft mijn inziens voldoende aan waar haar wilskracht zit. Die rol pakt ze goed op. De afstemming tussen privé en werk heeft Chantal goed voor elkaar. Antoine: “Helemaal mee eens. We zijn erg verheugd om Chantal te mogen verwelkomen als vennoot!”

Wil je meer weten van Chantal? Lees dan eens dit artikel. Heb je een vraag of wil je graag eens persoonlijk kennismaken? Schroom dan niet om contact met haar op te nemen. Ze is bereikbaar via chantal.goossens@rsw.nl of bel 0492 550 775.

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.