Tijden veranderen en RSW verandert mee

24 juni 2024

Zachte kant

Bij RSW willen we dat onze medewerkers in balans zijn, vertelt Antoine van Bragt (vennoot bij RSW Accountants + Adviseurs). Daarom hebben we als werkgever veel aandacht voor de ‘zachte kant’. Een mooi voorbeeld zijn onze jongeren. Zij vinden naast hun werk ook andere dingen belangrijk. Ze combineren hun baan bij RSW vaak nog met een studie en hebben een bruisend sociaal leven. Deze tijd en ruimte willen wij hen graag bieden, zodat ze hun opleiding succesvol kunnen afronden. Jongeren die hier starten krijgen een mentor toegewezen bij wie ze altijd terecht kunnen voor advies en ondersteuning.

Flexibel en meedenkend

Om een goede werk-privé balans te stimuleren, is overwerken niet gebruikelijk bij RSW. Ik zeg niet dat het verboden is, maar om 17:30 uur is het erg rustig hier op kantoor. Ook vier dagen werken is bespreekbaar. Waar de jongere generatie de ‘vrije’ dag nodig heeft voor studie, wordt het bij de generaties daarboven steeds gangbaarder om 1 dag voor de (klein)kinderen te zorgen. RSW is een flexibele en meedenkende organisatie die meegaat met de huidige tijdsgeest.

Talenten en motivaties

De afgelopen jaren hebben we met een generatieonderzoek onderzocht waar onze medewerkers behoefte aan hebben. Om er zeker van te zijn dat we aan de juiste touwtjes trekken, hebben we ook onderzocht waar de talenten en motivaties van onze mensen zitten. Waar blinkt iemand in uit en wat heeft iemand nodig om zich op zijn plek te voelen bij RSW? Hier hebben we gehoor aan gegeven door wensen, talenten en behoeftes in onze organisatie toe te passen.

Potje padellen

Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze mensen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Er vinden voortgangsgesprekken plaats waarin we aandacht hebben voor iemands doelen. Wil je een relevante cursus of opleiding volgen, dan faciliteren wij deze graag. Dat kan ook gaan over teambuilding. Zo hebben we een groepje dat elkaar regelmatig treft op de padelbaan of een balletje trapt in de zaal. Met andere woorden: we stellen alles in het werk zodat je het naar je zin hebt bij RSW. Uiteindelijk plukken we daar samen de vruchten van.

Benieuwd wat RSW jou nog meer te bieden heeft? Neem gerust contact met me op via antoine.van.bragt@rsw.nl of bel 0492 550 775. Check ook onze vacatures.

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.