CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Team Salarisadministratie + advies sterker dan ooit

14 oktober 2020

Begin 2019 sloeg financiële dienstverlener Accorde uit Someren de handen ineen met RSW (met kantoren in Helmond en Asten) en het Deurnese Joosten-Manders om samen een nóg steviger fundament te vormen. De overname van alle relaties van Accorde in de administratie van RSW, betekende voor klanten tevens een overstap naar een nieuwe salarisomgeving: Salaris Online. Om in dit proces te ondersteunen werd medio maart 2020 interim salarisadviseur Maurice Hannemann aangesteld. De prettige samenwerking heeft er toe geleid dat Maurice en RSW hebben gekozen voor een structurele voortzetting. Per 1 september 2020 is Maurice in vaste dienst getreden bij RSW en maakt hij onderdeel uit van de afdeling Salarisadministratie + advies. Na een bewogen periode is het team weer op volle sterkte!

Volle kracht vooruit

De overstap naar Salaris Online bracht de nodige uitdagingen voor RSW met zich mee, waardoor de werkdruk voor de afdeling Salarisadministratie + advies achter de schermen erg hoog lag. Ondanks dat heeft het team een enorme berg werk verzet. De komst van Maurice Hannemann is hierin erg waardevol geweest. Het team heeft nu weer extra ruimte om (voor zover Covid-19 het toelaat) klanten te bezoeken.

Voor elke klant een vast aanspreekpunt

Het team Salarisadministratie + advies bestaat uit drie salarisadviseurs: Max van den Berkmortel, Frank van Wel en nu ook Maurice Hannemann. Zij onderhouden het klantcontact en vormen voor iedere klant een vast aanspreekpunt. Daarnaast zijn er twee back office salarisadministrateurs actief bij RSW: René van de Meerakker en Malinka Verschuijten. Met elkaar vormt het vijftal een hecht team.

Uitgebreide kennis en ervaring

Maurice Hannemann: “We staan klaar voor mkb bedrijven en non-profit organisaties. Onze focus ligt op salarisverwerking en personele dienstverlening, zoals arbeidsrechtelijke en fiscale aspecten van salarissen en personeel, cao vraagstukken, sociale verzekeringen employee benefits. Binnen ons team zijn diverse specialismen vertegenwoordigd. Daarnaast beschikken we over uitgebreide kennis en ervaring binnen uiteenlopende branches, zoals onder andere metaal, bouw, transport, zorg & welzijn en slagerijen.”

Vrijblijvend update-gesprek

Heeft u interesse in een vrijblijvend update-gesprek over uw salarisadministratie, de nieuwe werkwijze en/of het pakket Salaris Online? Uw vaste contactpersoon staat voor u klaar. Neem gerust contact op met RSW via 0492-550775.