RSW is genomineerd voor de Exact Cloud Award 2019!

07 mei 2019

RSW is genomineerd voor de Exact Cloud Award 2019! Uit de deelnemende kantoren is een kritische selectie gemaakt en RSW zit in de top 10.

De Exact Cloud Award is een verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met klanten naar grote hoogte stuwen. “Bij RSW zijn we altijd druk bezig om innovatieve oplossingen te bedenken voor onze klanten. Het is dan ook een groot compliment dat dit erkend wordt met deze mooie nominatie!” Aldus Laurens Steuten, vennoot en accountant bij RSW.

De komende tijd gaan we hard ons best doen om op een mooie plek te eindigen tijdens deze verkiezing! Hier kunt u ook bij helpen. Er kan namelijk gestemd worden op de genomineerde kantoren. We zouden het uiteraard enorm waarderen als u ook uw stem uitbrengt, dat kan hier.

 

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.