CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

RSW breidt uit met twee nieuwe toppers

16 februari 2021

Sinds de fusie met kantoren Accorde en Joosten-Manders, maakt RSW Accountants + Adviseurs nog altijd een sterke groei door. Iets dat wordt opgemerkt door professionals uit het werkveld. Eind 2020 werd het team van RSW Accountants + Adviseurs versterkt met twee bevlogen collega’s: Leon Geerlings en Mark Janssen. Hoog tijd voor een korte introductie.

Leon Geerlings

Maak kennis met de kersverse registeraccountant en relatiebeheerder voor alle vestigingen van RSW: Leon Geerlings. “Mijn passie ligt bij het adviseren van mkb-ondernemers, zowel op financieel als strategisch gebied. Mijn klantenportefeuille loopt onder andere uiteen van detailhandel, kinderopvang en bouw- en installatiebedrijven, tot medische- en handelsbedrijven. Mijn liefde voor het vak is zo groot dat ik jonge mensen ook enthousiast wil maken voor het wereldje waarin ik al 35 jaar met heel veel plezier werk. Daarom ben ik naast relatiebeheerder bij RSW ook zo’n twee dagen in de week gastdocent Accountancy aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Het is soms een hele uitdaging om beide functies te combineren, maar ik krijg er ontzettend veel energie van.” Leon staat klaar voor de klanten van alle vier de locaties: RSW in Helmond en Asten, Accorde in Someren en Joosten-Manders in Deurne. Wil je graag eens kennismaken met Leon? Maak een afspraak met hem via leon.geerlings@rsw.nl of bel RSW: 0492-550775.

Mark Janssen

Mark Janssen brengt als accountant en relatiebeheerder een schat aan kennis van agrarische ondernemingen met zich mee. Hij verstrekt het team van Accorde. Marks klantenportefeuille bestaat uit mkb-ondernemingen, uiteenlopend van onder andere tandartspraktijken tot supermarkten, en van poelierbedrijven tot agrarische ondernemingen. Mark: “Mijn missie is om klanten te helpen bij hun bedrijfsvoering en -ontwikkeling, en samen te zorgen voor verbetering. Mijn werk bij Accorde bevalt goed. Het is prettig dat de lijnen met collega’s en klanten kort zijn. Ik ben van maandag t/m vrijdag aanwezig op ons kantoor in Someren. Wil je graag eens kennismaken? Mail me voor een afspraak via mark.janssen@rsw.nl of bel RSW: 0492-550775.”

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0492-550775 of te mailen naar info@rsw.nl.