Team Asten is verhuisd naar Witvrouwenbergweg 15A, 5711 CN Someren.

RSW Accountants + Adviseurs investeert in de toekomst

07 maart 2018

Verbouwing maakt pand Helmond duurzaam

Komende weken kan het zijn dat u wat achtergrondgeluiden hoort als u uw RSW-adviseur aan de telefoon heeft. Er wordt namelijk flink geklust aan het kantoor van RSW in Helmond.

Er komt allereerst een beter geïsoleerd dak op het kantoor en er worden een aantal ramen vervangen. De verlichting wordt aangepast, RSW stapt geheel over op LED-verlichting. Ook komt er een nieuwe verwarmingsketel. Tot slot zullen er op het dak zonnepanelen geplaatst gaan worden waardoor RSW een groot gedeelte van de gebruikte energie zelf kan opwekken.

‘Wij hebben gekozen voor duurzame oplossingen voor een aantal zaken. Hiermee is het pand weer verder up-to-date’ aldus Antoine van Bragt, partner. ‘Dit leidt niet alleen tot energiebesparing, maar ook tot een prettiger werkklimaat voor onze medewerkers.’

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.