Op 3 december verhuist ons kantoor in Asten naar Someren, Witvrouwenbergweg 15A, 5711 CN Someren.

Rick wint de Fontys Fiscale scriptieprijs 2021

22 november 2021

Tijdens de jaarlijkse alumniavond van Fontys Hogeschool Financieel Management zijn de scriptiepijzen uitgereikt voor de opleidingen Accountancy, Bedrijfseconomie en Fiscaal Recht en Economie. Onze junior belastingadviseur, Rick Emonds, heeft op vrijdag 19 november 2021 de scriptieprijs namens Fiscaal Recht en Economie in ontvangst mogen nemen.

Internationaal recent onderwerp

Rick heeft zich verdiept in de meldingsplicht van fiscale grensoverschrijdende constructies. Een internationaal en zeer recent onderwerp met veel ontwikkeling. Hij heeft een diepgravend onderzoek kunnen doen en heeft daaruit zeer concrete aanbevelingen kunnen opstellen. De jury heeft grote waardering voor de onderbouwing, de conclusie en de aanbevelingen in deze scriptie omdat het uitgebreid schrijven over de laatste ontwikkelingen binnen dit ontwerp niet makkelijk is. Een complex en uitdagend onderwerp waarin Rick zich heeft ingeleefd.

Alumniavond bij Fontys Hogescholen

De uitreiking van de scriptieprijzen vond vanwege corona plaats op eigen locatie, Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ongeveer 65 alumni, studenten en docenten waren aanwezig tijdens de netwerkavond. Rick ontving een cheque van 250 euro namens de sponsor KPMG Meijburg.

We feliciteren Rick van harte met het winnen van de Fontys Fiscale scriptieprijs 2021!

 

 

Rick-fiscale-scriptieprijs-2021-rsw