CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Kennisbijeenkomst AVG: 27 maart 2018

28 februari 2018

Heeft u er wel eens over nagedacht hoeveel persoonsgegevens er binnen uw organisatie te vinden zijn of misschien wel “rondzwerven”? Lijstje met e-mailadressen van klanten; voor het versturen van de nieuwsbrief. Gegevens van uw medewerkers: verjaardagen, namen van kinderen of een trouwdatum. Wel zo attent om ze op zo’n dag te feliciteren. Of stuurt u wel eens een lijst met adressen door naar de drukker? Die kan dan meteen alle brochures vers-van-de-pers verzenden naar uw relaties. Stop! Niet zomaar doen!

Vanaf 25 mei 2018 gaat er een nieuwe Europese wetgeving van kracht, de GDPR (General Data Protection Regulation), in het Nederlands de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De verordening bevat veel specifieke regels met betrekking tot privacy van persoonsgegevens en hoe u hier als bedrijf mee om hoort te gaan. De AVG heeft strengere regels en hogere sancties bij het niet naleven van de regels voor het verwerken van persoonsgegevens.

Kom naar onze kennisbijeenkomst

Samen met Goorts + Coppens Advocaten organiseren wij een bijeenkomst om u te helpen met het uitvoeren van de AVG. We geven een heldere vertaling van de aangescherpte wetgeving en helpen u op weg met de voorbereidingen voor uw bedrijf. Ben u bewust van de gegevens die u ergens opslaat of deelt met een andere partij. Zijn de gegevens veilig of kan iedereen er zomaar bij? En wat is een verwerkersovereenkomst en wie stelt deze op?

Hiervoor zijn praktische juridische modellen ontwikkeld die u kunt toepassen binnen uw bedrijf. Ook stellen we een handige tool ter beschikking die snel inzichtelijk maakt welke punten u moet oppakken om te voldoen aan de AVG. De kennisbijeenkomst is gericht op medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de AVG binnen het bedrijf. Er zijn geen kosten aan verbonden.

We verwelkomen u graag op dinsdag 27 maart 2018. We hebben twee sessies ingepland:

  • 08.00 uur – 10.00 uur = volgeboekt
  • 15.30 uur – 17.30 uur = volgeboekt

We beantwoorden graag uw vragen en helpen met een goede voorbereiding voor uw onderneming zodat je op 25 mei 2018 voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier om u direct aan te melden