Een kantoor zonder poeha – Op de fiets naar het werk. Gewoon omdat het kan.

04 juli 2024

Informeel en toegankelijk

Als we onze medewerkers vragen: ‘Waarom ben je bij RSW komen werken?’ wordt vooral ons informele en toegankelijke karakter genoemd,” vertelt Antoine van Bragt, vennoot bij RSW. “Er heerst hier geen traditionele hiërarchie. Iedereen is gelijk en loopt gemakkelijk bij elkaar binnen. Daarnaast zijn onze collega’s er content mee dat we letterlijk dichtbij zijn. We komen allemaal uit de regio.”

Genoeg tijd voor hobby’s

“Ik werk bij RSW in Helmond en ga bijna altijd op de fiets naar kantoor,” geeft assistent accountant Dirk van der Vleuten aan. “Behalve als het regent 😉 Ik begin om 8:30 uur en stop om 17:30 uur. Doordat ik in de buurt woon, ben ik ’s avonds mooi op tijd thuis. Dan ga ik sporten, uit eten, naar familie, of ik drink een biertje met vrienden. Op vrijdag werk ik niet; die dag is voor mijn studie.”

Flexibel

HR adviseur Lennie Welten zegt: “Ik begin om 09:00 uur. Zodra ik de kinderen naar school heb gebracht, rijd ik door naar het kantoor in Helmond. Eens in de twee weken werk ik vanuit Someren en soms vanuit Deurne. Op woensdag en donderdag werk ik halve dagen. Ik vind het erg fijn dat ik mijn werktijden zo goed heb kunnen afstemmen op mijn privésituatie.”

Nuchtere mensen

“Bij RSW ervaar je de charme van een relatief kleine, informele club,” vertelt René Langewouters, partner bij RSW. “Het regionale karakter en het ons-kent-ons-gevoel spreekt mij enorm aan. De mensen die hier werken zijn heel nuchter. We kennen onze klanten, zijn oprecht in ze geïnteresseerd en zij kunnen gewoon zonder afspraak bij ons binnenlopen. Dat is toch mooi?”

Benieuwd wat RSW jou nog meer te bieden heeft? Neem gerust contact op met Antoine, Dirk, Lennie of René via info@rsw.nl of bel 0492 550 775. Check ook onze vacatures.

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.