In hoeverre past RSW automatisering toe?

RSW probeert de processen en het voeren van de administratie zoveel mogelijk te automatiseren. Hierbij valt te denken aan het digitaal verwerken van in- en verkoopfacturen, automatische bankimport, slimme boekhoudsoftware, app op smartphone, (accorderings-) portal.

In hoeverre automatisering wordt toegepast, hangt af van uw onderneming. We stemmen de tools die we toepassen volledig af op uw behoeften. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw behoeften in kaart brengen en een plan maken voor uw bedrijf.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.