Hoe financier ik mijn bedrijf?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te financieren. Denk hierbij aan particuliere investeerders, de bank, starters BMKB, familie/bekenden en Lease.

Real-time administratie maakt het verschil

Aan iedere vorm van financiering zitten voor- en nadelen verbonden. Het is mogelijk dat er aanvullende informatie wordt verlangd, zoals liquiditeitsprognoses of exploitatiebegrotingen. RSW geeft u advies over de verschillende mogelijkheden van financiering en biedt u ondersteuning bij het opstellen van diverse financiële overzichten en begeleiding bij de financieringsaanvraag. Door de mogelijkheid van een real-time administratie kan hierin snel worden geschakeld en de financieringsaanvraag worden onderbouwd met huidige cijfers.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.