Team Asten is verhuisd naar Witvrouwenbergweg 15A, 5711 CN Someren.

Hoe financier ik mijn bedrijf?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te financieren. Denk hierbij aan particuliere investeerders, de bank, starters BMKB, familie/bekenden en Lease.

Real-time administratie maakt het verschil

Aan iedere vorm van financiering zitten voor- en nadelen verbonden. Het is mogelijk dat er aanvullende informatie wordt verlangd, zoals liquiditeitsprognoses of exploitatiebegrotingen. RSW geeft u advies over de verschillende mogelijkheden van financiering en biedt u ondersteuning bij het opstellen van diverse financiële overzichten en begeleiding bij de financieringsaanvraag. Door de mogelijkheid van een real-time administratie kan hierin snel worden geschakeld en de financieringsaanvraag worden onderbouwd met huidige cijfers.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.