CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Financiële Planning

Financiële planning gaat over het realiseren van dromen en doelen. Denk aan het eerder stoppen met werken, de overdracht van uw onderneming of het ondersteunen van uw kinderen bij de aankoop van een woonhuis. Financiële planning begint met het inzichtelijk maken van uw financiële positie. Samen met u brengt RSW uw huidige inkomenssituatie en uw vermogen in kaart. En kijkt vervolgens wat er nodig is om de gewenste doelen te realiseren. Hierbij houden we rekening met gebeurtenissen die uw financiële situatie kunnen beïnvloeden. Denk aan arbeidsongeschiktheid, overlijden en echtscheiding.

Als de (huidige en toekomstige) financiële positie helder is, kan gekeken worden welke stappen u kunt nemen om uw vermogen van de ene generatie zo fiscaal vriendelijk mogelijk over te dragen naar de volgende generatie. Ook op het gebied van Estate Planning helpt RSW u graag vooruit.

 

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Doet u internationaal zaken?

Wij zijn aangesloten bij INPACT, een internationale vereniging van onafhankelijke accountantskantoren. Door ons uitgebreide internationale netwerk kunnen we u goed van dienst kunnen zijn op dit gebied. Benieuwd naar onze internationale aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
logo-inpact