CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Medior Belastingadviseur

Functie

Medior Belastingadviseur

Locatie

Helmond

Aantal uur

32-40 uur

Wil je werken op een persoonlijk kantoor dichtbij huis met korte lijnen en ruimte voor persoonlijke groei èn heb je een fiscale achtergrond? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Wat ga je doen

Je gaat deel uitmaken van ons fiscale team in Helmond en krijgt een gedegen inwerktraject door een ervaren collega. In dit inwerktraject laten we een scala aan werkzaamheden aan bod komen en leggen we een basis voor je toekomstig functioneren. Als Medior Belastingadviseur begeleid je enerzijds de Junior Belastingadviseurs met het voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast ondersteun je samen met jouw fiscale collega’s klanten met fiscale vraagstukken. Je bereidt fiscale adviestrajecten voor en bent de fiscale vraagbaak voor de Accountancy collega’s. Om je kennis up-to-date te houden en ervaringen te delen heb je periodiek fiscaal overleg met je directe collega’s, waarin actuele thema’s worden besproken. Tevens hechten wij veel waarde aan het volgen van opleidingen en cursussen en wordt dit vanuit de organisatie ondersteund. We bieden je graag de handvaten en de mogelijkheden aan om door te kunnen groeien naar de rol van Senior Belastingadviseur.

Wie zijn wij

RSW Accountants + Adviseurs is met 65 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Asten, Deurne (Joosten-Manders) en Someren (Accorde), een begrip in Brabant en omgeving geworden. RSW is wat je noemt een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat! Wij zijn een hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans, flexibiliteit in werktijden en locatie. Wij hebben een ruime praktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen. Als brede dienstverlener staan we op de volgende terreinen voor klanten klaar: accountancy, belastingadvies en fiscaal, salarisadministratie + advies en administratie.

Wie zoeken wij

Een leergierig persoon die zich vast wil bijten in fiscale vraagstukken met:

 • Een afgeronde HBO- of WO-diploma Fiscale Economie of Fiscaal Recht;
 • Aantal jaren relevante werkervaring;
 • Analytische vaardigheden;
 • Je bent in staat om binnen het team zelfstandig te werken, maar ook om samen te werken aan meer complexere vraagstukken;
 • Je neemt initiatief en loopt bij collega’s binnen voor informatie-uitwisseling. Je bent zichtbaar binnen de organisatie;
 • Je werkt nauwkeurig en bent gericht op het leveren van kwaliteit;
 • Adequate mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Woonachtig in de omgeving van Helmond.

Wat bieden wij

Een dienstverband bij een professioneel en zeer persoonlijk accountantskantoor met haar wortels in het Brabantse land.

 • Een gedegen inwerktraject door een ervaren collega;
 • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en door te voeren;
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan, met budget voor opleiding en training;
 • Verjaardagen en successen worden gevierd;
 • Werken in een persoonlijk en hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans.

Interesse?

Wij kijken er naar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen op het emailadres lennie.welten@rsw.nl of via onze website www.rsw.nl/vacatures.

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze HR adviseur Lennie Welten, te bereiken op nummer: 0492-550775.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.