CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Junior Belastingadviseur

Functie

Junior Belastingadviseur

Locatie

Helmond

Aantal uur

Fulltime

Hallo Junior Belastingadviseur, fijn dat je ons hebt gevonden.
Heb je een HBO- of WO- diploma Fiscale Economie of Fiscaal Recht op zak en ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Wat ga je doen

Je gaat deel uitmaken van ons fiscale team in Helmond en krijgt een gedegen inwerktraject door een ervaren collega. In dit inwerktraject laten we een scala aan werkzaamheden aan bod komen en leggen we een basis voor je toekomstig functioneren. Als Junior Belastingadviseur begin je onder meer met het voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Verder ondersteun je jouw fiscale collega’s in de belastingadvisering. Daarnaast ben je ook de fiscale vraagbaak voor de Accountancy collega’s. Om je kennis up-to-date te houden en ervaringen te delen heb je periodiek fiscaal overleg met je directe collega’s, waarin actuele thema’s worden besproken. Tevens hechten wij veel waarde aan het volgen van opleidingen en cursussen en wordt dit vanuit de organisatie ondersteund. We bieden je graag de handvaten en de mogelijkheden aan om door te kunnen groeien naar een Belastingadviseur. In dit traject zal je werkzaam zijn onder een mentor, die je hierin begeleidt.

Wie zijn wij

Wij ondersteunen onze klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies en salarisadministratie. Dit doen we met 65 collega’s verdeeld over 4 vestigingen in Zuid Oost Brabant. En niet zonder succes, afgelopen jaar wonnen wij de EXACT CLOUD AWARD voor “samenwerking met cliënten”. Met passie en professionaliteit werken, maar ook tijd voor een grapje en een goed gesprek met collega’s.

Wie zoeken wij

Een leergierig persoon die het vak wil leren en zich vast wil bijten in fiscale vraagstukken met:

 • Een afgeronde HBO- of WO-diploma Fiscale Economie of Fiscaal Recht;
 • Analytische vaardigheden;
 • Je bent in staat om binnen het team zelfstandig te werken, maar ook om samen te werken aan meer complexere vraagstukken;
 • Je neemt initiatief en loopt bij collega’s binnen voor informatie-uitwisseling. Je bent zichtbaar binnen de organisatie;
 • Je werkt nauwkeurig en bent gericht op het leveren van kwaliteit;
 • Adequate mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Woonachtig in de omgeving van Helmond.

Wat bieden wij

Direct een vast dienstverband (of uitzicht daarop) bij een professioneel en zeer persoonlijk accountantskantoor met haar wortels in het Brabantse land.

 • Een gedegen inwerktraject door een ervaren collega;
 • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en door te voeren;
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan, met budget voor opleiding en training;
 • Verjaardagen en successen worden gevierd;
 • Werken in een persoonlijk en hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans.

Interesse?

Wij kijken er naar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen op het e-mailadres lennie.welten@rsw.nl of via onze website www.rsw.nl/vacatures.

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze HR adviseur Lennie Welten, te bereiken op nummer: 0492-550775.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.