Controleleider

Functie

Controleleider

Locatie

Helmond

Functieomschrijving

Om onze praktijk verder uit te kunnen breiden is RSW Accountants + Adviseurs te Helmond op zoek naar een ondernemende en ambitieuze ‘Controleleider’.

Als controleleider werk je samen in een controleteam direct onder de verantwoordelijke accountant. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van controle-/assurance werkzaamheden. Daarbij ben je nadrukkelijk betrokken en mede verantwoordelijk voor het inrichten van de controle in de planning en voorbereidingsfase van de opdrachten. Deze werkzaamheden zijn zowel uitvoerend als aansturend van aard en vormen een goede doorgroeimogelijkheid naar zelfstandig controlerend accountant. Wij beschikken over voldoende controle-opdrachten om te kunnen voldoen aan de minimale ureneis voor de praktijkopleiding tot certificerend accountant.

Taken

Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Controleren van jaarrekeningen in teamverband waarbij jij een belangrijke aansturende rol vervult direct onder de verantwoordelijke accountant;
  • Opstellen van jaarrekeningen, rapportages en aangiften;
  • Onderhouden van klantcontacten zowel vanaf kantoor maar ook bij het uitvoeren van de werkzaamheden bij de cliënt;
  • Het voorbereiden van management letters en accountantsverslag;
  • Diverse ondersteunende fiscale en accountancy werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wat heeft RSW te bieden? RSW is een kantoor met een duidelijke missie en visie. Wij hebben een ruime controlepraktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen. Hierdoor kunnen we onze medewerkers veel mogelijkheden bieden om zich verder te ontwikkelen. Verder biedt RSW:

  • Een plezierige werkomgeving in een mooi kantoor te Helmond;
  • Goede honorering met uitstekende moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder uiteraard een goede studieregeling;
  • Ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden;
  • Zelfstandige plek binnen een enthousiast team;
  • Een baan die je kunt combineren met je studie.

Verwacht wordt

Van onze nieuwe collega verwachten we dat hij/zij: Studerend is voor de RA opleiding of afgestudeeerd RA. Bij voorkeur 3 à 4 jaar relevante werkervaring als zelfstandig assistent accountant. Goed in staat is te werken met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties. Kwaliteitsbewust is, communicatief sterk, dienstverlenend en pro actief. Een flexibele instelling heeft ten opzichte van werk en collega’s. Woonachtig in Helmond of omgeving.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie aan:

RSW Accountants + Adviseurs,
T.a.v. de heer Frans Razenberg RA, Postbus 221, 5700 AE Helmond
Telefoon 0492-550775, helmond@rsw.nl

Je kunt natuurlijk ook online solliciteren:

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.