CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Controleleider

Functie

Controleleider

Locatie

Helmond

Aantal uur

32-40 uur

Ben jij klaar voor een aansturende rol binnen teamverband? Wil je graag klantcontacten onderhouden, zowel op kantoor als bij de cliënt? En heb jij de drive en motivatie om door te groeien naar een eindverantwoordelijke positie? Dan is dit misschien wel jouw toekomst!

Wat ga je doen

Als Controleleider werk je samen met jouw team direct onder de verantwoordelijke Accountant. Je houdt je onder meer bezig met het uitvoeren van Controle- en Assurance werkzaamheden. Je bent nadrukkelijk betrokken en mede verantwoordelijk voor het inrichten van de controle in de planning en voorbereidingsfase van de opdrachten. Deze werkzaamheden zijn zowel uitvoerend als aansturend van aard en vormen een goede doorgroeimogelijkheid naar zelfstandig controlerend accountant. RSW beschikt over voldoende controle-opdrachten om te kunnen voldoen aan de minimale uren eis voor de praktijkopleiding tot certificerend accountant. Vanzelfsprekend ben je vaak op locatie bij jouw klanten.

Wie zijn wij

RSW Accountants + Adviseurs is met 65 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Asten, Deurne (Joosten-Manders) en Someren (Accorde), een begrip in Brabant en omgeving geworden. RSW is wat je noemt een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat! Wie vaktechnisch wil groeien moet ruimte krijgen. De wereld van Accountants is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. En dat vraagt wat van ons als specialisten. Continue studie en continu scherp zijn op mogelijkheden en kansen. Om dat goed te kunnen doen heb je ruimte nodig, ruimte om te ontwikkelen. Zelf, én in je vakgebied. Een goede balans tussen werk, studie en vrije tijd is daarvoor een voorwaarde. Daarom is er veel aandacht voor persoonlijke opleidingsplannen.

Wie zoeken wij

 • Studerend voor de RA opleiding of reeds afgestudeerd.
 • Bij voorkeur 3 à 4 jaar relevante werkervaring als zelfstandig assistent accountant;
 • Ambitie om een aansturende rol in te nemen bij de uitvoering van controle-opdrachten;
 • Je bent kwaliteitsgericht, communicatief sterk, dienstverlenend en proactief;
 • Flexibele instelling;
 • Woonachtig in Helmond of omgeving.

Wat bieden wij

Een dienstverband bij een professioneel en zeer persoonlijk accountantskantoor met haar wortels in het Brabantse land.

 • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en door te voeren;
 • Salaris en secundaire voorwaarden afgestemd op ervaring en ambitie;
 • Verjaardagen en successen worden gevierd;
 • Werken in een persoonlijk en hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans;
 • Kans zich verder te ontwikkelen en door te groeien.

Klaar voor deze uitdaging?

Wij kijken er naar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen op het e-mailadres lennie.welten@rsw.nl of via onze website www.rsw.nl/vacatures.

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze HR adviseur Lennie Welten, te bereiken op nummer: 0492-550775.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.