CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Controleleider

Functie

Controleleider

Locatie

Helmond

Aantal uur

Fulltime

Wij zijn voor onze vestiging in Helmond op zoek naar een controleleider. Ben jij klaar voor een aansturende rol binnen teamverband? Wil je graag klantcontacten onderhouden, zowel op kantoor als bij de cliënt? En heb jij de drive en motivatie om door te groeien naar een eindverantwoordelijke positie? Dan is dit misschien wel jouw toekomst!

Geworteld in Brabant

RSW Accountants + Adviseurs is met 65 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Asten, Deurne (Joosten-Manders) en Someren (Accorde), een begrip in Brabant en omgeving geworden. RSW is wat je noemt een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat! Constructief, duidelijk en flexibel. Een brede dienstverlener op de gebieden: accountancy, belastingadvies en salaris- en administratie.

Taken van de betrokken controleleider

Als controleleider werk je samen met jouw team direct onder de verantwoordelijke accountant. Je houdt je onder meer bezig met het uitvoeren van Controle- en Assurance werkzaamheden. Je bent nadrukkelijk betrokken en mede verantwoordelijk voor het inrichten van de controle in de planning en voorbereidingsfase van de opdrachten. Deze werkzaamheden zijn zowel uitvoerend als aansturend van aard en vormen een goede doorgroeimogelijkheid naar zelfstandig controlerend accountant. RSW beschikt over voldoende controle-opdrachten om te kunnen voldoen aan de minimale uren eis voor de praktijkopleiding tot certificerend accountant. Vanzelfsprekend ben je vaak op locatie bij jouw klanten.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Controleren van jaarrekeningen in teamverband. Waarbij jij een aansturende rol vervult;
 • Opstellen van jaarrekeningen, rapportages en aangiften;
 • Onderhouden van klantcontacten, zowel vanaf kantoor maar zeker ook bij de cliënt;
 • Het voorbereiden van management letters en accountantsverslagen;
 • Diverse (ondersteunende) fiscale en accountancy werkzaamheden.

Contract en overige voorwaarden

RSW is een kantoor met een duidelijke missie en visie, waarbij een optimale werk-privé balans een wezenlijk onderdeel is. Ze hebben een ruime controlepraktijk, een (inter)nationaal netwerk, maar bovenal korte lijnen. Hierdoor kunnen ze de medewerkers veel mogelijkheden bieden om zich verder te ontwikkelen.

Voorwaarden:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Goede honorering met uitstekende moderne arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan een talent & motivatieprogramma om te zorgen voor verdere groei,
 • maar ook een optimale werk-privé balans;
 • Ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden;
 • Zelfstandige plek binnen een enthousiast team, waarbij persoonlijkheid en collegialiteit voorop staan;
 • Eventueel doorgroeien naar de functie van zelfstandig accountant.

Wat verwachten wij van jou

Bij voorkeur heb je 3 à 4 jaar werkervaring als zelfstandig assistent accountant. Je bent studerend voor de RA opleiding of reeds afgestudeerd. Je bent goed in staat is te werken met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties. Vanzelfsprekend ben je kwaliteitsbewust, dienstverlenend en pro actief.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag deel gaan uitmaken van ons team? Je kunt je sollicitatie dan richten aan Frans Razenberg via frans.razenberg@rsw.nl.

Je kunt natuurlijk ook online solliciteren:

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.