CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Functie

Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Locatie

Helmond

Aantal uur

40 uur

Wij zoeken een Assistent Accountant Samenstelpraktijk voor ons kantoor in Helmond. Werk jij graag op een kantoor met een persoonlijk, Brabants karakter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je komt te werken in een team en hebt een eigen klantenpakket. Als Assistent Accountant ben je samen met de Relatiebeheerder verantwoordelijk voor het beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen. Je verzorgt de bijbehorende fiscale aangiften en daaraan gerelateerde opdrachten. Daarnaast signaleer je adviespunten en begeleid je klanten op financieel, administratief en fiscaal gebied. Doordat het team klein is, ben je van A tot Z bij het proces betrokken en heb je veel contact met de klant. De werkzaamheden zijn hierdoor variërend en bieden veel mogelijkheden om je kwaliteiten verder te ontplooien.

Wie zijn wij

Accorde Accountants + Adviseurs is onderdeel van RSW Accountants + Adviseurs en is met 65 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Asten, Deurne (Joosten-Manders) en Someren (Accorde), een begrip in Brabant en omgeving geworden. RSW is wat je noemt een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat! Wij zijn een hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans, flexibiliteit in werktijden en locatie. Wij hebben een ruime praktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen. Als brede dienstverlener staan we op de volgende terreinen voor klanten klaar: accountancy, belastingadvies en fiscaal, salarisadministratie + advies en administratie.

Wie zoeken wij

Een enthousiaste collega met hart voor het werk, die zich graag verdiept in de cijfers maar ook graag klanten te woord staat en begeleidt met daarnaast:

 • Afgeronde opleiding HBO Accountancy/SPD/AA;
 • Een aantal jaren werkervaring in de samenstelpraktijk;
 • Zelfstandig en accuraat;
 • Je bent er voor je klanten en neemt initiatief;
 • Communicatief vaardig;
 • Flexibel en een gedreven teamspeler;
 • Woonachtig in omgeving Helmond.

Wat bieden wij

Een dienstverband bij een professioneel en zeer persoonlijk accountantskantoor met haar wortels in het Brabantse land.

 • Een gedegen inwerktraject door een ervaren collega;
 • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en door te voeren;
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan, met budget voor opleiding en training;
 • Verjaardagen en successen worden gevierd;
 • Werken in een persoonlijk en hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans.

Interesse?

Wij kijken er naar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen op het e-mailadres lennie.welten@rsw.nl of via onze website www.rsw.nl/vacatures.

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze HR adviseur Lennie Welten, te bereiken op nummer: 0492-550775.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.