CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Accountant (AA/RA) Someren-Asten

Functie

Accountant (AA/RA) Someren-Asten

Locatie

Someren en Asten

Aantal uur

Fulltime

Wij zijn voor de regio Someren-Asten op zoek naar een ambitieuze en leidinggevende Accountant (AA/RA) voor onze kantoren in Someren en Asten die mogelijk door wil groeien naar vennoot. Heb jij affiniteit met de samenstel- en de adviespraktijk? En heb jij de drive en motivatie om door te groeien naar een eindverantwoordelijke positie? Dan is dit misschien wel jouw toekomst!

PROFIEL

Als Accountant ben je verantwoordelijk voor een volledige MKB portefeuille. Uiteraard krijg je hiervoor begeleiding van de vennoten tijdens je ontwikkeltraject. Je beoordeelt de jaarrekeningen van jouw collega’s en ondersteunt ze waar nodig. Daarnaast heb je een adviserende rol richting de klanten in de regio. Samen met de vennoten bepaal jij de koers en strategie van het kantoor.

RSW Accountants + Adviseurs is een full service organisatie waar ca. 65 mensen werken. RSW won afgelopen jaar de Exact Cloud Award op het gebied van samenwerking met haar cliënten. Op de vestigingen in Asten (RSW Accountants + Adviseurs), Someren (onder de naam Accorde Accountants + Adviseurs) en Deurne (onder de naam Joosten-Manders Accountants + Adviseurs) werken samen ongeveer 25 medewerkers.

De sfeer van het kantoor is informeel en flexibel. Het is een platte organisatie met korte lijnen en daardoor kun je snel schakelen. Ook is het heel gebruikelijk dat klanten hier binnen komen lopen met vragen. Dat maakt het echt een laagdrempelig regio kantoor. Vaktechnisch wordt je ondersteund vanuit kantoor Helmond en kun je terugvallen op collega’s van andere disciplines. We werken vanuit een digitale omgeving en in je werk word je ondersteund door moderne automatiseringstoepassingen.

FUNCTIE EISEN

  • Je hebt een AA of RA titel (bijna) behaald
  • Je hebt goede communicatie- en adviesvaardigheden
  • Je bent klantgericht en ondernemend
  • Je woont in de regio Someren-Asten, dat is een pré
  • Je bent sociaal betrokken

Wij zijn op zoek naar iemand met passie en drive om het kantoor richting de toekomst te (gaan) leiden. Je hebt een voorbeeldfunctie richting de medewerkers en begeleidt hen in de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben je in staat om werk uit handen te nemen van de vennoten.

CONTRACT EN OVERIGE VOORWAARDEN

Je start in loondienst met een goede honorering met uitstekende moderne arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een talent- en motivatieprogramma om te zorgen voor verdere groei, maar ook een optimale werk- en privé balans. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid voor een traject tot vennoot. Daarnaast maakt een assessment onderdeel uit van de procedure.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag deel gaan uitmaken van ons team?
Je kunt je sollicitatie dan richten aan Antoine van Bragt via
antoine.van.bragt@rsw.nl.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.