CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

(Afstudeer)stage HRM: MTO

Functie

(Afstudeer)stage HRM: Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Locatie

Helmond

Hallo HRM-student, fijn dat je ons hebt gevonden.
Wij zijn RSW Accountants + Adviseurs en zoeken een HRM-student die onderzoek voor ons doet naar aantrekkelijk werkgeverschap.

Achtergrond

Zoals bij veel bedrijven is voor RSW het werven en behouden van goed personeel een cruciale succesfactor. Vandaar dat RSW veel aandacht besteedt hier aan. Deze opdracht dient RSW’s ambitie om een aantrekkelijke werkgever te zijn en te blijven. De opdracht richt zich op het vergroten van het werkgeluk van medewerkers door het onderzoeken van de status quo, het identificeren van concrete verbeterpunten en het schrijven van een actieplan ter vergroting van de medewerkerstevredenheid. Naar het binden en boeien van medewerkers, is RSW er ook van overtuigd dat tevreden medewerkers een randvoorwaarde zijn voor tevreden klanten.

Wie zijn wij

Wij ondersteunen onze klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies en salarisadministratie. Dit doen we met 65 collega’s verdeeld over 4 vestigingen in Zuid Oost Brabant. En niet zonder succes, afgelopen jaar wonnen wij de EXACT CLOUD AWARD voor “samenwerking met cliënten”.

“What you see, is what you get” of “Groot geworden door persoonlijk te blijven” zijn slogans die bij ons passen. Met passie en professionaliteit werken, maar ook tijd voor een grapje en een goed gesprek met collega’s.

Opdracht

– Het selecteren van een passend (standaard, herhaalbaar) Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)
– Het organiseren en uitvoeren van dit kwantitatieve onderzoek
– Het doen van kwalitatief onderzoek onder medewerkers aan de hand van interviews of panelgesprekken (inclusief opzetten van de onderzoeksvragen, het organiseren, uitvoeren en vastleggen van de interviews)
– Het interpreteren van de resultaten van het kwantitatief en kwalitatief onderzoek
– Het vertalen van de resultaten van beide onderzoeken in een advies naar de directie inclusief een actieplan dat concrete acties bevat die RSW een aantrekkelijkere werkgever maken.
– Het meedenken met afdeling Communicatie over arbeidsmarktcommunicatie ter verbetering van het imago van RSW als aantrekkelijke werkgever.

Werk- en denkniveau: HBO

Soort opdracht: kwantitatief en kwalitatief onderzoek + advies / plan van aanpak
Studierichting: Human Resource management
Onderwerp: Medewerkerstevredenheid – meten en verbeteren

Klaar voor deze uitdaging?

Wij kijken er naar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen op het e-mailadres lennie.welten@rsw.nl of via onze website www.rsw.nl/vacatures.

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze HR adviseur Lennie Welten, te bereiken op nummer: 0492-550775.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.