Op 3 december is ons team uit Asten verhuisd naar Someren, Witvrouwenbergweg 15A, 5711 CN Someren.

Administratief medewerker

Functie

Administratief medewerker

Locatie

Helmond

Aantal uur

32-40 uur

Wij zijn RSW Accountants + Adviseurs en zoeken een Administratief medewerker voor ons kantoor in Helmond. Werk jij graag op een kantoor met een persoonlijk, Brabants karakter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je werkt samen in een team en hebt een eigen klantenpakket. Je werkt voor diverse klanten uit allerlei takken van het bedrijfsleven en ondersteunt hen op administratief en financieel gebied. Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het boeken en controleren van externe administraties, verzorgen van BTW-aangiften en maandafsluitingen.

Wie zijn wij

RSW Accountants + Adviseurs is met 65 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Asten, Deurne en Someren, een begrip in Brabant en omgeving geworden. RSW is wat je noemt een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat! Wij zijn een hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans, flexibiliteit in werktijden en locatie. We geven graag gehoor aan je ambities en ondersteunen dit middels een opleidings- en/of coachingstraject.

RSW heeft een ruime praktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen. Als brede dienstverlener staan we op de volgende terreinen voor klanten klaar: accountancy, belastingadvies en fiscaal, salarisadministratie + advies en administratie.

Wie zoeken wij

Een enthousiaste collega met hart voor het werk, die zich graag verdiept in de cijfers, maar ook graag klanten ondersteunt met daarnaast:

 • Afgeronde opleiding op MBO- of HBO-niveau op het gebied van Accountancy of bedrijfsadministratie;
 • Zelfstandig en accuraat;
 • Je bent er voor je klanten en neemt initiatief;
 • Communicatief vaardig;
 • Flexibel en een gedreven teamspeler;
 • Woonachtig in omgeving Helmond.

Wat bieden wij

Een dienstverband bij een professioneel en zeer persoonlijk accountantskantoor met haar wortels in het Brabantse land.

 • Een gedegen inwerktraject door een ervaren collega;
 • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en door te voeren;
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan, met budget voor opleiding en training;
 • Verjaardagen en successen worden gevierd;
 • Werken in een persoonlijk en hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans.

Interesse?

Wij kijken er naar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen op het e-mailadres lennie.welten@rsw.nl of via onze website www.rsw.nl/vacatures.

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze HR adviseur Lennie Welten, te bereiken op nummer: 0492-550775.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.