CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Accountant (AA/RA) Deurne

Functie

Accountant (AA/RA) Deurne

Locatie

Deurne

Aantal uur

36-40 uur

Hallo accountant, fijn dat je ons hebt gevonden.
Wij zijn RSW Accountants + Adviseurs en zoeken voor ons kantoor in Deurne bij Joosten-Manders een ervaren accountant die deel uit gaat maken van een jong en dynamisch team.

Wat ga je doen

Als accountant ben je verantwoordelijk voor een volledige MKB portefeuille in het Brabantse landschap. Je zit direct bij de ondernemer aan tafel. Je ondersteunt en adviseert ze en bent een actieve probleemoplosser. Je bent van toevoegde waarde bij de klanten en je team op kantoor. Je hebt de passie en ambitie om je team en klanten verder te brengen! Daarnaast stel je zelfstandig (geconsolideerde) jaarrekeningen op, voert administraties en periodieke rapportages etc.

Wie zijn wij

Wij ondersteunen onze klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies en salarisadministratie. Dit doen we met 65 collega’s verdeeld over 4 vestigingen in Zuid Oost Brabant. En niet zonder succes, afgelopen jaar wonnen wij de EXACT CLOUD AWARD voor “samenwerking met cliënten”.

“What you see, is what you get” of “Groot geworden door persoonlijk te blijven” zijn slogans die bij ons passen. Met passie en professionaliteit werken, maar ook tijd voor een grapje en een goed gesprek met collega’s.

Wie zoeken wij

  • Afgeronde opleiding HBO Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • AA of RA titel op zak of bijna behaald;
  • Klantgericht, complexe adviestrajecten vertalen naar begrijpelijke taal voor je klanten!
  • Een “kei” in het motiveren en stimuleren van een jong team van professionals;
  • Affiniteit met de MKB ondernemer in de regio Zuid Oost Brabant.

Wat bieden wij

Direct een vast dienstverband en een sturende rol bij een professioneel en zeer persoonlijk accountantskantoor met haar wortels in het Brabantse land.

  • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en door te voeren;
  • Salaris en secundaire voorwaarden afgestemd op ervaring en ambitie;
  • Verjaardagen en successen worden gevierd;
  • Werken in een persoonlijk en hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans;
  • Kans om een eigen team verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

Klaar voor deze uitdaging?

Wij kijken er naar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen op het e-mailadres lennie.welten@rsw.nl of via onze website www.joostenenmanders.nl/vacatures.

Mocht je nog vragen hebben? Neem gerust contact op met onze HR adviseur Lennie Welten, te bereiken op nummer: 0492-550775.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.