CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Accountant AA of RA Helmond

Functie

Accountant AA of RA

Locatie

Helmond

Aantal uur

32-40 uur

Als accountant of accountants-administratieconsulent bepaal je samen met de partners, je collega accountants en onze fiscalisten een optimale planningsstructuur zodat elke klant op de meest efficiënte manier bediend wordt. Je geeft junioren de juiste begeleiding, laat hen ook contact onderhouden met jouw klanten en je bouwt mee aan onze bedrijfsacademy door continue je kennis te delen. Je coacht junioren door b.v. afgeronde complexe bedrijfscasussen met ze te evalueren zodat zij zich uitstekend kunnen ontwikkelen.

Je start met het overnemen van de bestaande klantenportefeuille met daarin lokale ondernemers uit de regio die werkzaam zijn in o.a. de transport-, metaal-, food-, productie-, retail-, installatie-, techniek- of grondverzet sector. Je begeleidt en adviseert hen bij vraagstukken over startups, scale-ups, fusies, bedrijfsovername, pensioen overdracht, faillissementen en groeiscenario’s.

Je legt samen met ons een stevige fundering voor de toekomst binnen onze sterk groeiende RSW groep waarbij je rapporteert aan de directie van de groep. Je kunt locatie onafhankelijk en part time werken en je kunt door groeien naar partner als je die ambitie hebt.

WAT GA JE VERDER DOEN?

Je bent het aanspreekpunt voor je eigen klanten en adviseert hen op bedrijfseconomisch gebied. Daarnaast werk je samen met RSW-collega’s, ook van andere vestigingen, aan complexe vraagstukken op het gebied van fiscaliteit, salarisadministratie en juridische dienstverlening. Als accountant ben je zelf ook betrokken bij complexe samensteldossiers. Daarnaast begeleidt en review je de dossiers van de assistenten. Je denkt mee over de verdere uitbreiding van onze dienstverlening bij jouw klant en daarvoor werk je nauw samen met je collega’s.

De afgelopen jaren heeft onze RSW-organisatie een financieel gezonde positie opgebouwd met een professionele brede dienstverlening richting een sterk groeiend aantal klanten en medewerkers in de regio Helmond, Asten, Someren en Deurne. Onze betrokken medewerkers staan dagelijks voor de beste dienstverlening en het is onze ambitie om deze marktpositie, de kwaliteit van onze processen en de klanttevredenheid verder te versterken. Alle benodigde middelen zijn hiervoor aanwezig.

WAT BRENG JIJ MEE?

 • Je hebt een bewezen trackrecord als zelfstandig accountant AA of RA;
 • Je bent kritisch op de kwaliteit van je dienstverlening en werkt graag samen met interne experts;
 • Je bent zeer goed in het onderhouden en bedienen van je lokale relaties en netwerk;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de MKB-ondernemers in de regio Zuid Oost Brabant;
 • Je weet complexe adviestrajecten te vertalen naar begrijpelijke taal voor je klanten;
 • Bent een “kei” in het motiveren en stimuleren van een jong team van professionals;
 • Indien je wilt doorgroeien naar partner dan heb je tevens een gezonde dosis commerciële skills;
 • Je woont binnen een straal van 20 km in de regio van Helmond.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

Naast een arbeidsovereenkomst voor 32, 36 of 40 uur, een marktconform salaris met 8% vakantiegeld, een bonusregeling, 25 vakantiedagen, onkostenvergoeding, vergoeding van je mobiele telefoon- en internetabonnement, een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en laptop, krijg je:

 • Het gevoel van een familiecultuur met betrokken medewerkers;
 • Een rol met een stevige zelfstandigheid en eindverantwoordelijkheid;
 • Regelruimte en vrijheid om mee te bouwen aan een bedrijfsacademy;
 • Een groeiende werkomgeving met korte communicatielijnen met de vennoten;
 • Circa 65 klantgerichte collega’s in een gedreven professionele groep met een regionale focus;
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden met de optie tot groeien naar partner;
 • Een hecht “Brabants” team met de juiste werk-privé balans, flexibiliteit in werktijden en locatie.

WIE ZIJN WIJ

RSW Accountants + Adviseurs. RSW is met 65 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Asten, Deurne (Joosten-Manders) en Someren (Accorde), een begrip in Brabant en omgeving geworden. Wij hebben een ruime praktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen. Begin 2019 sloegen RSW, Accorde en Joosten-Manders de handen ineen om samen een nóg steviger fundament te vormen door samen te fuseren. In de vacatures wordt er met ‘wij’ gesproken, dit geldt voor alle drie de bedrijven.

INCHECKEN OP DEZE REIS?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar info@renatevanneerven.nl ter attentie van Renate van Neerven. Wil je meer weten? Dan kun je mij bellen of een WhatsApp sturen naar 06 31 69 2886, ook buiten kantoortijden ben ik bereikbaar. Als je een LinkedIn uitnodiging stuurt dan zal ik deze accepteren. Een assessment kan behoren tot het selectieproces even als een referentie check.

Renate Recruitment is als interim recruiter ingehuurd voor de werving van deze vacature. Acquisitie wordt niet in behandeling genomen.

Solliciteer op deze vacature

Heeft u vragen?Neem contact met ons op

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.