Accorde en Joosten-Manders veranderen naam in RSW Accountants + Adviseurs

22 november 2021

Sinds de fusie begin 2019 zijn RSW, Accorde en Joosten-Manders veel intensiever met elkaar gaan samenwerken met als doel: krachten bundelen en kennis delen, zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. Met alle kantoren verdergaan onder dezelfde naam voelt dan ook als een logische vervolgstap.

Naamswijziging

De samenwerking tussen de kantoren RSW in Helmond en Asten, Accorde in Someren, en Joosten-Manders in Deurne is inmiddels zó sterk geworden dat we gevoelsmatig één organisatie zijn. Systemen en programma’s zijn goed geïntegreerd. Collega’s zijn op elkaar ingespeeld en zoeken elkaar op om klanten nog beter te kunnen helpen. Verdergaan onder eenzelfde naam, voelt dan ook als een logische vervolgstap. Daarom zullen Accorde en Joosten-Manders met ingang van 1 januari 2022 officieel verdergaan als RSW Accountants + Adviseurs.

Dé accountant van de Peel

“Samen vormen we dé accountant van de Peel: één professionele organisatie, met behoud van de vertrouwde en lokale nabijheid van onze teams in Helmond, Someren en Deurne. Oftewel, dezelfde dienstverlening, dezelfde werkwijze en dezelfde gezichten,” geven Frans Razenberg en Antoine van Bragt aan. “Voor een nog betere synergie tussen de teams, verhuist het kantoor in Asten op 3 december 2021 naar onze locatie in Someren. Voor een eenduidige uitstraling zullen de websites van onze kantoren samengevoegd worden tot één geïntegreerd platform. Verder verandert er voor klanten en medewerkers niets.”

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van de naamsverandering of de verhuizing van kantoor Asten naar Someren? Neem gerust contact op via uw relatiebeheerder of bel 0492 550775. We staan u graag te woord.

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.