18:30 uur live persconferentie steunmaatregelen bedrijfsleven

17 maart 2020

Vanmiddag overlegt het kabinet over het pakket aan steunmaatregelen dat ze aan het bedrijfsleven willen presenteren om de schade die het coronavirus aanricht te beteugelen. Na afloop worden de plannen in een persconferentie uiteengezet door de drie betrokken ministers.

Zzp’ers

De NOS zendt de persconferentie van het kabinet over de steunmaatregelen voor het bedrijfsleven en zzp’ers naar aanleiding van de coronacrisis live uit. De persconferentie vindt plaats om 18:30 uur. Bij de persconferentie zullen de ministers Eric Wiebes (Economische Zaken), Wouter Koolmees (Sociale Zaken) en Wopke Hoekstra (Financiën) het woord voeren. Zij zullen ook ingaan op de moeilijke situatie waarin veel zzp’ers zich momenteel bevinden en uitleggen wat het kabinet wil doen om hen te helpen. Wat zij zeggen, wordt opnieuw door een gebarentolk vertaald.

De persconferentie en extra uitleg van de NOS zijn live te volgen op NPO 1, NPO Radio 1, NPO Nieuws, NOS.nl, de NOS-app en de socialmediakanalen van de NOS.

Neem contact met ons op

Hieronder vindt u artikels over vragen die wij vaak voorbij zien komen. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, we helpen u graag vooruit!

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.