Slagersbranche

Snijd jezelf niet in de vingers

RSW geeft financieel inzicht
RSW is financieel specialist in de slagersbranche. Wij geven maandelijks financiële informatie vergeleken met onze slagersbenchmark. Naast gespecialiseerde salarisverwerking in de branche, zorgen onze fiscalisten ervoor dat je nooit teveel belasting betaalt. 

De voordelen van RSWTOTAAL® in het kort
RSW neemt de administratieve rompslomp uit handen. Letterlijk want wij komen de administratie bij u halen en maken er financiële informatie van. Je hoeft niet meer te wachten op de cijfers, die krijg je iedere maand.

Tijdsbesparing
Je werkt hard, zo hard dat je waarschijnlijk liever iets anders doet dan facturen achter bankafschriften stoppen. Je wilt liever dat de koopwaar in de vitrine er aantrekkelijk uit ziet. Verzamel de facturen en wij komen ze elke maand halen. En voor de bankafschriften hebben wij slimme oplossingen!

Tijdige financiële informatie
Natuurlijk weet je hoeveel je verdient. Maar vaak is de uitkomst toch net iets anders. Vergelijk het met een goed stuk vlees snijden. Het lijkt makkelijk maar voor je het weet snijd je jezelf in de vingers. Zo is het ook met financiële informatie! Bij ons komt deze niet na een jaar of later, maar na één maand. Ieder zijn vak!

Alles op een prijskaartje
Onze prijskaartjes zijn net zo duidelijk als in de winkel. Klanten betalen graag iets meer voor een betere kwaliteit, dan bij de supermarkt. Zo denken wij er ook over. Als het een onsje meer is, noemen wij dat service!