Bekijk video

RSW TOTAAL®

Op elk gewenst moment volledig inzicht in de actuele financiële positie van uw onderneming. Heeft u onvoldoende tijd om zelf uw administratie te verzorgen? Of houdt u zich gewoon liever met de andere aspecten van het ondernemen bezig?  RSW TOTAAL® informeert en ontzorgt u.  

Zo eenvoudig is het
U bepaalt welke dienstverlening u afneemt en welke administratieve handelingen u zelf doet. RSW levert de door u gekozen dienstverlening deskundig en efficiënt, en daardoor wellicht tegen lagere kosten dan u nu gewend bent.

Prijs op maat
Wij werken met vaste prijsafspraken voor de door u gewenste dienstverlening. Omdat we het werk zoveel mogelijk op maat voor u verrichten, vinden we het belangrijk om direct de prijs te communiceren die in uw geval geldt. Vandaar dat u hier geen ‘vanaf-prijzen’ aantreft en niet zelf uw maandprijs kunt berekenen.

Offerte aanvragen
Op uw verzoek verzorgen wij binnen 24 uur een passende en inzichtelijke offerte.

Meer dan online boekhouden
Sinds 2009 werken wij met dit bedieningsconcept met als doel: efficiency, tijdige informatieverstrekking en op het juiste moment advies geven waar u concreet iets mee kunt. RSW TOTAAL® is dus meer dan online boekhouden...  

RSW TOTAAL® in de praktijk
Bent u benieuwd hoe wij RSW TOTAAL® bij bestaande relaties hebben ingericht? Bekijk dan hier de voordelen, de modules, de praktijkvoorbeelden en het tarief.