RSW TOTAAL®

Hoe werkt RSW TOTAAL®?

Wij richten voor u een online administratie in waarna u vervolgens uw in- en eventuele verkoopfacturen inscant. Dit kunnen wij ook voor u doen als u dit wenst. Vervolgens leest de zelflerende software uw stukken in én boekt deze automatisch. Binnen de online administratie kunt u uw verkoopfacturen maken. Met gedownloade bankafschriften boeken wij de bankmutaties. Ook uw salarisadministratie wordt op een geautomatiseerde wijze geboekt in uw financiële administratie.

Onze eigen RSW-medewerkers controleren natuurlijk de ingevoerde gegevens zodat eventuele fouten voorkomen kunnen worden. Wij geven de voorkeur voor het tus- sentijds verstrekken van financiële rapportages, toegespitst op de branche waarin u onderneemt. Alleen op deze wijze heeft u voldoende inzicht in uw financiële situatie en rendement van uw onderneming. Natuurlijk verzorgen wij uw jaarrekening en fiscale aangiften, dit alles voor een vaste prijs.

Wilt u nog een stapje verder gaan?
Even gemakkelijk kunt u een aantal kantoortaken automatiseren, zoals het versturen van aanmaningen, samenstellen van betaaladvies-lijsten, etc.
Bovendien kan uw RSW-adviseur makkelijk meekijken en adviseren. En door onze transparante en vaste prijsstelling weet u exact wat u per jaar betaalt voor de door u gevraagde standaard dienstverlening.

Lees verder >>