Nieuwe locaties RSW

RSW hijst de vlag bij nieuwe locaties

Nieuw pand in Asten en nieuwe locatie in Helmond

HELMOND 18 april 2011 – RSW accountants, belastingsadviseurs en consultants zijn al meer dan 26 jaar actief in de regio Zuidoost Brabant. Met drie vestigingen in Helmond, Asten en Amstelveen zorgen deze dienstverleners voor een nationale en internationale dienstverlening voor hun klanten. Nu kiest RSW ervoor – tegen de economische trends in – om twee nieuwe locaties te betrekken. 14 april opende pater Schellens op officiële wijze het nieuwgebouwde pand aan de Wilhelminastraat 13 voor RSW Asten en 26 april betrekken de twee locaties in Helmond samen de nieuwe locatie aan de Stapelovenweg 2 in businesspark ‘Groot Schooten’.

RSW Asten

RSW in Asten is afgelopen januari verhuisd naar de Wilhelminastraat. De eerste ervaringen op deze nieuwe plek zijn veelbelovend:

“Zowel klanten als medewerkers zijn uitermate positief over ons nieuwe pand” , aldus Frank Berkers, vennoot en vestigingsleider van RSW in Asten. Het nieuwe gebouw heeft een open structuur met veel glas, het weerspiegelt letterlijk de openheid die RSW graag uitstraalt. “Klanten voelen zich meteen welkom, en dat willen we graag. Bovendien is het pand heel praktisch, qua indeling en ook qua bouw. Het gaat om de details: de lichtstraat geeft veel daglicht en de moderne open kantoren zorgen ervoor dat samenwerken vanzelfsprekend is. Ook hebben we extra aandacht besteed aan het werkklimaat. Er is een aardwarmtepomp geïnstalleerd waardoor we het hele jaar, ondanks al het glas, een aangename binnentemperatuur hebben en ook nog maatschappelijk verantwoord bezig zijn.”


RSW Helmond

Ook de nieuwe locatie in Helmond is een welkome verbetering: "Onze kritische zoektocht naar een sfeervol, betaalbaar en functioneel pand met voldoende parkeerruimte brengt ons naar de Stapelovenweg 2. We kijken er allemaal naar uit weer samen vanuit één PERSBERICHT gebouw te werken. Een stevige organisatie hoort in een stevig gebouw, met alle gewenste faciliteiten voor zowel onze klanten als onze medewerkers”, licht vennoot Frans Razenberg toe. Het moderne en functionele kantoor staat op steenworp afstand van de oude locaties in businesspark ‘Groot Schooten’ en is goed bereikbaar voor klanten en personeel. Vanaf 26 april wordt deze locatie in gebruik genomen, later dit jaar volgt een open dag waar klanten, relaties, vrienden en familie op gepaste wijze kennis kunnen maken met de locatie en de dienstverlening van RSW.

RSW

RSW accountants, belastingsadviseurs en consultants biedt landelijk advies, ondersteuning, service en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van accountancy, fiscaliteit, administratieve dienstverlening, salarisadministratie en personeel & organisatie. Door hun landelijk netwerk van kantoren zijn zij altijd dichtbij en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio. RSW is lid van de landelijke beroepsorganisaties NIVRA, FB, Novaa, NOB en SRA. Tevens is RSW aangesloten bij INPACT om haar klanten ook op internationaal niveau te kunnen adviseren. RSW staat midden in de maatschappij en heeft respect voor de cultuur en waarden van de samenleving. www.rsw.nl