Nieuwe locatie RSW geopend

RSW toont maatschappelijke dienstbaarheid tijdens opening nieuwe pand Helmond

HELMOND 13 oktober 2011 – Tijdens de drukbezochte opening van de nieuwe locatie van RSW in Helmond werd de maatschappelijke betrokkenheid van deze dienstverlener opnieuw benadrukt. RSW had de ruim 200 aanwezigen gevraagd een bedrag te doneren ten behoeve van Stichting LAT, een wooninitiatief in Helmond dat woonruimte creëert voor jongvolwassenen met autisme.

De opening zelf werd voltrokken door Wethouder Frans Stienen van Stedelijke ontwikkeling, Volkshuisvesting en Grondzaken van de Gemeente Helmond. Hij benadrukt dat hij zeer gelukkig is met de keuze van RSW voor de Stapelovenweg 2. De diensten en (maatschappelijke) dienstbaarheid van RSW blijven op deze manier voor regio Helmond bewaard. Nadat het dagelijks bestuur – Frans Razenberg en Antoine van Bragt –als openingshandeling samen met wethouder Frans Stienen ‘door het lint’ zijn gegaan, was het tijd voor de bezichtiging van de nieuwe locatie. Er waren presentaties van RSW TOTAAL® – een nieuwe manier van administreren voor ondernemers – en Stichting LAT, daarnaast konden gasten hun golfvaardigheid testen. Tevens werd bij deze gelegenheid de nieuwe website van RSW online gezet.

Stichting LAT

Stichting LAT is opgezet door ouders en creëert woonruimte voor (jong)volwassenen met een autisme spectrum stoornis vanaf een normale begaafdheid die met begeleiding zelfstandig kunnen wonen. Stichting LAT geeft zo deze jongeren, die anders tussen wal en schip vallen, een kans om een eigen leven op te bouwen in de maatschappij. In januari 2010 is het eerste woonproject van Stichting LAT in gebruik genomen. Giften van RSW en relaties worden besteed aan de inrichting van het gemeenschappelijke appartement van het tweede woonproject, appartementencomplex Reynaerde te Helmond, waarvan inmiddels met de bouw is begonnen.

RSW

 

 

RSW accountants, belastingsadviseurs en consultants biedt landelijk advies, ondersteuning, service en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van accountancy, fiscaliteit, administratieve dienstverlening, salarisadministratie en personeel & organisatie. Door hun landelijk netwerk van kantoren zijn zij altijd dichtbij en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio. RSW is lid van de landelijke beroepsorganisaties NIVRA en NOvAA (binnenkort NBA), RB, NOB en SRA. Tevens is RSW aangesloten bij INPACT om haar klanten ook op internationaal niveau te kunnen adviseren. RSW staat midden in de maatschappij en heeft respect voor de cultuur en waarden van de samenleving. www.rsw.nl